Gölcüklü Kürşat Yılmaz Azerbaycan’da gururumuz oldu

Uluslararası Azerbaycan Balık Tutma Zafer Turnuvası'nda, Kocaeli’ni ve Gölcük Belediyesi'ni temsil eden Kürşad Yılmaz 3.

  • 29 Kasım 2021
  • Gölcüklü Kürşat Yılmaz Azerbaycan’da gururumuz oldu için yorumlar kapalı
  • 336 kez görüntülendi.
Gölcüklü Kürşat Yılmaz Azerbaycan’da gururumuz oldu

Uluslararası Azerbaycan Balık Tutma Zafer Turnuvası'nda, Kocaeli’ni ve Gölcük Belediyesi'ni temsil eden Kürşad Yılmaz 3.olarak büyük bir başarıya imza attı.

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de, Karabağ zaferine adanan sportif balıkçılık turnuvası düzenlendi. Azerbaycan Balıkçılar Birliğince Hazar Denizi kıyısında düzenlenen ve "Zafer" ismi verilen turnuvaya, ülkemizi ve ilimizi temsilen Kocaeli Sportif Olta Balıkçılığı ve Doğayı Koruma Derneği Başkanı Kadir Cihan Pestil, İrfan Biricik, İbrahim Afacan ve Gölcük Belediyesi’ni temsilen de Kürşad Yılmaz katıldı.

BAŞKAN SEZER TEBRİK ETTİ

Çekişmeli geçen yarışmanın sonunda; Gölcük Belediyesi’ni temsilen yarışmaya katılan Gölcük Belediye Başkan Danışmanı Kürşad Yılmaz 3.olarak büyük bir başarıya imza attı. Yılmaz’ın bu başarısı ilçede sevinçle karşılanırken, birçok isim sosyal medya hesaplarında paylaşımlar yaparak Yılmaz’ın başarısını kutladı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de kutlama mesajında; “Uluslararası Azerbaycan Balık Tutma Zafer Turnuvası'nda, Gölcük Belediyesi'ni temsilen 3. olan Kürşad Yılmaz’ı can-ı gönülden tebrik ediyorum“ dedi.

ARA SOKAKLARDA BİLE TÜRK BAYRAKLARI VAR

Kürşad Yılmaz ise Azerbaycan’dan yaptığı açıklamada: “Müthiş zorlu bir yarışmaydı. Çetin mücadele ettik. Kürsüde İstiklal Marşımızı okutmak ayrı bir sevinç oldu. Azerbaycan halkının bize karşı ayrı bir duruşları var. Her sokak, her cadde hatta ara sokaklardaki evlerin balkonlarında Şanlı Türk Bayrağımız ve Azerbaycan bayrağı yan yanalar. Turnuvanın adından da anlaşılacağı gibi ZAFER TURNUVASI. İnsan bir garip oluyor. Üzerimizdeki formadaki bayrağa sarılan bile oldu. Bizi kendi hanelerindeki öz kardeşlerinden ayırt etmediler. Azerbaycan Türk Konsolosluğumuzdan Behsat Bey yarışma alanına iki çocuğuyla geldi. Resmî erkandan onlarca makam sahibi gelip ziyaretlerde bulundular. Şeref duyduk. Ülkemizi ve Gölcük’ümüzü temsil ettik. Azerbaycanlı kardeşlerimizin herkese selamları var” dedi.

AZERBAYCAN'IN KARABAĞ ZAFERİNİN SEVİNCİNİ PAYLAŞTIK

Kocaeli Sportif Olta Balıkçılığı ve Doğayı Koruma Derneği Başkanı Kadir Cihan Pestil ise yaptığı açıklamada: “Çok anlamlı bir turnuva için Bakü'de Azerbaycanlı kardeşleriyle bir araya geldik. Azerbaycan'ın Karabağ zaferinin sevincini paylaştık ve burada üst düzey misafirperverlikle karşılandık” dedi. Türk ve Azerbaycan bayrağını yan yana dalgalandığını görmekten büyük memnuniyet duyduklarını vurgulayan Pestil, "Balıkçılık anlamında kardeşlerimizin organizasyonlarına destek vermeye çalışıyoruz. Bu bayrakların altında istiklal marşlarımızı okumak hep beraber aynı amaç için olta atmak bizim için çok anlamlı" ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı