Güneç: Şükran, Minnet ve Gururla Anıyoruz

Gelecek Partisi Bolu Kurucu İl Başkanı Özkan Güneç, Malazgirt Zaferi’nin 950.

  • 27 Ağustos 2021
  • Güneç: Şükran, Minnet ve Gururla Anıyoruz için yorumlar kapalı
  • 509 kez görüntülendi.
Güneç: Şükran, Minnet ve Gururla Anıyoruz
Gelecek Partisi Bolu Kurucu İl Başkanı Özkan Güneç, Malazgirt Zaferi’nin 950. yıldönümü ile Büyük Taarruz’un 99. yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. 
 
Başkan Güneç mesajında: “Anadolu’nun milletimiz için ebedi vatan olmasını sağlayan 1071 Malazgirt Zaferi’nin ve Kurtuluş Savaşı’nın en önemli dönüm noktalarından olan Büyük Taarruz’un yıldönümünü, büyük bir gururla, geçmişimize minnet ve şükranla yaşıyoruz. 26 Ağustos, şanlı tarihimizde iki gurur verici mücadelenin yıl dönümü olması hasebiyle çok özel bir gündür.
 
26 Ağustos 1071 Malazgirt Zaferi ile Anadolu, milletimizin artık değişmez ve vazgeçilmez yurdu olmuştur. Bu tarihin akışını değiştiren özel bir tarihtir. Büyük ecdadımızın bize bıraktığı bu gurur gelecek için bize ışık tutacak ve inandıktan sonra her şeyin üstesinden gelebileceğimizin en açık örneği olacaktır. 
 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki Kurtuluş Savaşımızın en önemli dönüm noktalarından birisi olan Büyük Taarruz’un da bugün 99. yıl dönümü. İşgalcilere karşı, tarihte ender görülen bu büyük duruş, yalnızca bizim tarihimiz için değil, dünya tarihinde de hayranlık uyandıran bir başarıdır. Şükran, minnet ve gururla anıyoruz. İki büyük zaferin yıldönümü büyük milletimize kutlu olsun” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı