Gürespor, hükmen kazandı

Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’un TKBL 14.

  • 18 Aralık 2022
  • Gürespor, hükmen kazandı için yorumlar kapalı
  • 207 kez görüntülendi.
Gürespor, hükmen kazandı

Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’un TKBL 14. Hafta mücadelesinde karşılaşacağı ki rakibi Karşıyaka Çarşı Koleji sahaya çıkmadı. Türkiye Basketbol Federasyonu’nun Gürespor’u hükmen galip ilan etmesi bekleniyor.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor ile Karşıyaka Çarşı Koleji arasında Edremit Spor Salonu’nda oynanması gereken 14. Hafta mücadelesinde konuk ekip sahaya çıkmadı. Ev sahibi Gürespor ile maçın hakem ve diğer görevlilerinin hazır olduğu maç saatinde Karşıya Çarşı Koleji’nin hazır olmaması nedeniyle statü gereği 15 dakika beklendikten sonra hakemler tarafından tutanaklar tutularak maçın oynanamayacağı bildirildi. Maçın sonucu ile ilgili kararı Türkiye Basketbol Federasyonu’nun vereceği ve ilgili statü gereği ev sahibi Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’un 20-0 hükmen galip ilan edileceği öğrenildi.

Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Sahamızda oynamamız gereken Karşıyaka Çarşı Koleji maçı, rakibimizin sahaya çıkmaması nedeniyle oynanamamıştır. Maçın sonucu ile ilgili karar Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından verilecektir” denildi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı