Hadise’li PUBG MOBILE orijinal şarkısı “Coş Dalgalan” klibi bu akşam geliyor!

Hadise’nin PUBG MOBILE’a özel hazırladığı “Coş Dalgalan” şarkısının klibi, bu akşam ilk defa saat 19:00’da PUBG MOBILE Türkiye YouTube kanalında yayınlanacak.

  • 18 Eylül 2021
  • Hadise’li PUBG MOBILE orijinal şarkısı “Coş Dalgalan” klibi bu akşam geliyor! için yorumlar kapalı
  • 519 kez görüntülendi.
Hadise’li PUBG MOBILE orijinal şarkısı “Coş Dalgalan” klibi bu akşam geliyor!

Hadise’nin PUBG MOBILE’a özel hazırladığı “Coş Dalgalan” şarkısının klibi, bu akşam ilk defa saat 19:00’da PUBG MOBILE Türkiye YouTube kanalında yayınlanacak. 

Hadise’nin, dünyanın en popüler mobil oyunlarından PUBG MOBILE’a eklenen Poseidon X-Suit kostümüne özel olarak hazırladığı orijinal tema şarkısı “Coş Dalgalan”ın müzik klibi bu akşam PUBG MOBILE Türkiye YouTube kanalında yayınlanıyor; ayrıca şarkı tüm dijital platformlarda yerini alıyor. 
 

Çekimleri üç gün süren “Coş Dalgalan” klibinde Hadise’nin özel tasarım elbisesi için 11.5 metre kumaş kullanıldı. Suya dayanıklı makyajı 2.5 saatte hazırlanan Hadise, klip çekimleri için özel bir ekiple, içinde köpek balıkları bulunan 18 derecelik akvaryumda dört metreye daldı.
 

Türkçe sözleri Alper Narman’a, aranjesi Ozan Bayraşa’ya ait olan şarkının müzik klibinde yönetmen koltuğuna Şenol Korkmaz oturuyor. Görüntü yönetmenliğini Veli Kuzlu ve prodüksiyonunu ise Erdi Sevinç’in üstlendiği klip kadın, erkek, genç, yaşlı tüm oyuncuları ve müzikseverleri harekete geçirecek.  

Hadise: “Kendimi aştığım bir klip oldu”  

Coş Dalgalan klibi için konuşan Hadise şöyle dedi:  “PUBG MOBILE ile bir şarkı yapıyoruz diye yola çıktık. Bunun heyecanını yaşarken birden şarkı düşündüğümüzden daha da etkileyici oldu ve bunu bir kliple taçlandırmaya karar verdik. Çok heyecan verici bir proje oldu ve klibimizde şarkının sözleri gibi coştuk! Su altında çekimler, dev bir led ve daha neler. Kendimi aştığım bir klip ve çalışma oldu hakikaten. PUBG MOBILE ile Türkiye’de böyle büyük bir işe imza attığımız için çok mutlu ve gururluyum.’ 

“Marka & müzisyen işbirliğinde örnek bir işe imza attık”

Tencent Türkiye Ülke Müdürü Aras Şenyüz, “Hadise ile birlikte hayata geçirdiğimiz PUBG MOBILE orijinal şarkısı Coş Dalgalan’ı böyle iddialı ve kaliteli bir video kliple taçlandırmaktan mutluyuz. Şarkı bugün itibariyle tüm müzik platformlarında yerini de alıyor. Marka & müzisyen işbirliğinde örnek temsil edecek kalite ve doğallıkta bir işe imza attık” dedi. 

Diğer yandan PUBG Mobile oyuncuları oyundaki etkinlik sayfasına girerek Hadise – Coş Dalgalan ses paketinin bulunduğu sayfaya erişebilirler. Üç oyun tamamladıklarında da ses paketini yine aynı sayfadan teslim alabilirler. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı