Haluk Levent SB Turkey’21 konferansındaydı

Dünyadaki en iyi sürdürülebilir marka hikayelerini bir araya getiren SB Turkey konferansına Ahbap Derneği Genel Başkanı ve Müzisyen Haluk Levent katıldı.

  • 17 Eylül 2021
  • Haluk Levent SB Turkey’21 konferansındaydı için yorumlar kapalı
  • 526 kez görüntülendi.
Haluk Levent SB Turkey’21 konferansındaydı

Dünyadaki en iyi sürdürülebilir marka hikayelerini bir araya getiren SB Turkey konferansına Ahbap Derneği Genel Başkanı ve Müzisyen Haluk Levent katıldı. Levent Ahbap Derneği’nin gelecek projelerini aktardı. 

 

Ahbap Derneği Genel Başkanı ve Müzisyen Haluk Levent, SB Turkey konferansı kapsamında “İyi İnsan ve İyi Toplum İnşası” başlıklı oturumda SB Turkey Danışma Kurulu Üyesi Ebru Ertan Bilge’nin sorularını cevapladı. 

Ahbap Derneği’nin nasıl kurulduğunu aktaran Levent, “Ahbap hep vardı, 6 yıl önce teknolojinin gelişmesi etkileşimi artırdı. Yardımların ulaşmasını hızlandırdı. Ahbap en başta internetteki yardım kirliliğini önledi. Gönüllülerimiz çok iyi araştırıyor. Biz parayı görmüyoruz, ihtiyaç sahibiyle hayırseverin yardımıyla buluşturuyoruz. Protez, kira vs. kişiye doğrudan para verdiğimiz çok azdır, genelde makbuzunu gönderiyoruz. Herkesin önünde şeffaf şekilde çalışma yapıyoruz. Ne yapmışsak kamuoyuyla paylaşıyoruz. Yaklaşık 70 şehirde varız.” dedi. 

Sonraki projelerine de değinen Haluk Levent, “SMA olayı çok ciddi bir sorun. Anneler çocuklarının gözlerinin önünde erimesine dayanmıyorlar. Çocuk yapmak isteyenler bize başvursunlar, biz onların testlerinin parasını öderiz. Çocuklar SMA'lı doğabilir, doğmayabilir diye risk haritası raporları vereceğiz. Yakında otizmle ilgili bir anaokulu yapıyoruz. Çocuklarımız otizmli olmayan çocuklarla birlikte eğitim görecekler. Çocuklarımızı çok daha iyi noktalara getireceğiz. Ben ölmek istemiyorum, hayat çok kısa! Hepimiz tabii ki öleceğiz. Ölümü uzatmanın yolu var mı? Kendimi çok mutlu edersem ölümü uzatabilirim. Mutluluk evren içinde evrene karşı kazanılmış zaferler. Evrene karşı her gün zafer kazanmak demek bir çocuğun, acı çeken bir hayvanın hayatına dokunmak demek” diye sözlerini sonlandırdı. 

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı