Harry Potter Kutlamaları Dünyayla Eş Zamanlı Türkiye’de

Kitaplarla başlayan Harry Potter fırtınası yirmi yıl önce ilk kez beyazperdeye taşındı ve o günden beri yediden yetmişe herkesi büyülemeyi sürdürüyor.

  • 10 Aralık 2021
  • Harry Potter Kutlamaları Dünyayla Eş Zamanlı Türkiye’de için yorumlar kapalı
  • 425 kez görüntülendi.
Harry Potter Kutlamaları Dünyayla Eş Zamanlı Türkiye’de

Kitaplarla başlayan Harry Potter fırtınası yirmi yıl önce ilk kez beyazperdeye taşındı ve o günden beri yediden yetmişe herkesi büyülemeyi sürdürüyor. Şimdi de tüm dünyayla eş zamanlı olarak "Harry Potter ve Felsefe Taşı" filmine özel, bütün gün sürecek bir şenlik, Sihir Dükkanı ev sahipliğinde pazar günü, Kanyon sinema katında Harry Potter hayranlarını bekliyor. Üstelik film, ilk gösterimin ardından 20 yıl sonra bir kez daha, genç jenerasyon ve tekrar izlemek isteyen tutkunları için yeniden beyazperdede olacak.

 

Kitapları milyonlarca satan, filmi gişe rekorları kıran “Harry Potter ve Felsefe Taşı”

20. yılına özel bir etkinlikle yeniden beyazperdeye taşınıyor. Ülkemizin ilk ve tek lisanslı Harry Potter partneri olan Sihir Dükkanı’nın öncülüğünde gerçekleşecek şenlik kapsamında, Warner Bros.’un özel izniyle film, yirmi yıl sonra Türkiye’de ilk kez izleyiciyle buluşacak.  

 

Harry Potter’ın Sihirli Dünyası Yeniden Canlanıyor

 

Cinemaximum Kanyon’da, büyük küçük tüm Harry Potter hayranlarını etkisi altına alacak özel günde, sihirli bir dünyanın kapıları bu kez Türkiye’de aralanıyor.

 

Filmdeki Büyük Salon temasının canlandırılacağı ve takımlar halinde düzenlenecek “Seçmen Şapka” yarışması, eğlenceli deneylerin yapılacağı “İksir Sınıfı” ve “Tılsım Sınıfı” bölümleri, “Kehanet Standı”, “Yüz Boyama”, “Dev Satranç”; katılımcıların Harry Potter bilgisini ölçecekleri ödüllü “Soru Cevap” yarışmaları, orijinal kostümlerden oluşan gösterilerle dolu eğlenceli bir gün, 12 Aralık Pazar günü katılımcıları bekliyor.

 

Bu özel güne katılmak için gerekli detaylar sihirdukkani.com adresinde yer alıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı