Hayalinizdeki Audi’yi dijital uzmanınızla tasarlayın

Audi Türkiye, dijital dünyanın olanaklarını kullanarak yepyeni bir satış deneyimi sunuyor.

  • 31 Ekim 2021
  • Hayalinizdeki Audi’yi dijital uzmanınızla tasarlayın için yorumlar kapalı
  • 383 kez görüntülendi.
Hayalinizdeki Audi’yi dijital uzmanınızla tasarlayın

Audi Türkiye, dijital dünyanın olanaklarını kullanarak yepyeni bir satış deneyimi sunuyor. 3D Remote Experience uygulaması, Audi tutkunlarının hayallerindeki Audi modelini diledikleri zaman, diledikleri yerde satış danışmanına bağlanıp, konfigüre etmelerine ve satış sürecinin birlikte yürütülmesine olanak sağlıyor.

 

Yeni üretim teknolojileri, dijitalleşmenin getirdiği daha geniş kişiselleştirme olanakları, otomobil modellerinin donanım seçenekleri ve versiyonları her geçen gün artırıyor. Seçeneklerin neredeyse sayısız olduğu böylesi bir dönemde Audi showroomlarında mevcut modellerinin sadece yüzde 20’si sergilenebiliyor. Bu durumu müşterilerinin faydasına dönüştürmek amacıyla Audi’nin devreye aldığı Audi 3D Remote Experience uygulaması artık Türkiye’de.

 

İş yaşamının, eğitimin büyük oranda uzaktan gerçekleştirildiği günümüzde, müşterilerinin arzu ettikleri modeli, uzman desteğiyle birlikte showromlara gitmeye gerek kalmadan konfigüre etmeyi mümkün kılan uygulama Audi 3D Remote Experience, Audi severlere sonsuz seçenekler sunuyor. Uygulama ayrıca, canlı destekle bilgilendirme hizmeti de sağlıyor.

 

Audi tutkunları satış danışmanları ile oturum planladıktan sonra kişisel bilgisayar, telefon veya tablet üzerinden diledikleri yerden bağlanıp, istedikleri otomobili görebilecek ve diledikleri donanımı anında otomobile ekleyebilecekler. Bu sürede janttan koltuk döşemesine, eğlence sisteminden sürüş destek sistemine kadar onlarca konuda Audi uzmanlarının deneyim ve danışmanlıklarından faydalanabilecekler. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı