Head&Shoulders NR1 Video Müzik Ödülleri’ne geri sayım başladı

Türkiye’nin 1 numaralı kepek şampuanı* Head&Shoulders’ın bu yıl ikinci kez ana sponsoru olduğu NR1 Video Müzik Ödülleri’ne geri sayım başladı.

  • 24 Eylül 2022
  • Head&Shoulders NR1 Video Müzik Ödülleri’ne geri sayım başladı için yorumlar kapalı
  • 193 kez görüntülendi.
Head&Shoulders NR1 Video Müzik Ödülleri’ne geri sayım başladı

Türkiye’nin 1 numaralı kepek şampuanı* Head&Shoulders’ın bu yıl ikinci kez ana sponsoru olduğu NR1 Video Müzik Ödülleri’ne geri sayım başladı. Müzik dünyasının 1 numaralarının halk oylaması ile belirleneceği Head&Shoulders NR1 Video Müzik Ödülleri 2022, Alp Kırşan ve Özge Ulusoy’un sunumuyla ekranlara gelecek. 26 Eylül Pazartesi günü Kuruçeşme’de düzenlenecek ve sanat camiasından birçok ismin katılım göstereceği görkemli gecenin açılışını müziğinin önemli isimlerinden Hande Yener yapacak.

 

Türkiye’nin 1 numaralı kepek şampuanı* Head&Shoulders’ın bu yıl ikinci kez ana sponsoru olduğu "Head&Shoulders NR1 Video Müzik Ödülleri 2022" için geri sayım başladı. Toplam 70 adayın, 14 ayrı dalda, halk oylaması ve NR1 özel jürisi ile belirlendiği kazananlar, Alp Kırşan ve Özge Ulusoy’un sunumu ile gerçekleşecek gecede ödüllerine kavuşacak. Müzikseverlerin kullandığı 3 milyonu aşan oylama sonucunda “Yılın En İyileri”**, ödüllerini almak için 26 Eylül Pazartesi günü Kuruçeşme’de düzenlenecek görkemli gecede yerlerini alacak.

 

Genç ve başarılı yeteneklerin de kendini göstereceği bu özel törende bu yıl ilk defa Head&Shoulders Yükselen Yıldızlar Ödülleri’nin sahipleri; başarıları, yetenekleri ve özgüven hikayeleri ile ilham veren Alper ErözerIrmak Arıcı ve Berkay Altunyay oldu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı