Hopi’nin Ürün ve Müşteri Deneyimi Direktörü Dicle Yücelen Oldu

Hopi, yönetim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

  • 07 Eylül 2022
  • Hopi’nin Ürün ve Müşteri Deneyimi Direktörü Dicle Yücelen Oldu için yorumlar kapalı
  • 176 kez görüntülendi.
Hopi’nin Ürün ve Müşteri Deneyimi Direktörü Dicle Yücelen Oldu

Hopi, yönetim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Şirket, Ürün ve Müşteri Deneyimi Direktörlüğü görevine sektörün deneyimli isimlerinden Dicle Yücelen’i getirdi. 

 

Dijital dünya ekosistemindeki ürün ve kullanıcı deneyimi alanında uzun yıllar deneyime sahip isimlerden Dicle Yücelen, Hopi’nin yönetim kadrosuna dahil oldu. Yücelen, Hopi bünyesinde Ürün ve Müşteri Deneyimi Direktörü olarak görev yapacak. 

 

Dicle Yücelen pazarlama teknolojileri alanındaki yetkinlikleri ile deneyim, tasarım, ürün yönetimi alanında Hopi’nin dijital dönüşüm yolculuğuna liderlik eden ekipte yer alacak. 

 

Sektördeki 24 yıllık kariyer yolculuğuna sayısız ödül sığdırmayı başaran Dicle Yücelen, ulusal ve uluslararası birçok markanın ürün yaşam döngüsü ve müşteri deneyimi stratejilerinin oluşturulmasında aktif rol aldı. Yücelen, son olarak Turkcell’de Dijital Servisler ve Çözümler Deneyim Yönetimi Direktör Yardımcısı olarak görev alıyordu. 

 

Dicle Yücelen Kimdir:

Lisans eğitimini, Bilkent Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde tamamlayan Dicle Yücelen, 1998 yılında Marmara Üniversitesi’nde İş İdaresi Yüksek Lisans programından mezun oldu. Profesyonel iş dünyasına 1998 yılında adım atan Yücelen, ulusal ve uluslararası birçok firmanın ürün stratejilerinin inşasında etkin rol oynadı. 

 

İş hayatının yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesinde gönüllü olarak aktif rol alan Yücelen, evli ve bir erkek çocuk annesidir.  

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı