HUAWEI MatePad 11, iş hayatınıza verimlilik katacak

HUAWEI’nin en yeni tableti HUAWEI MatePad 11, M-Pencil kalemi ve manyetik klavyesiyle sadece bir tablet değil, aynı zamanda dizüstü bilgisayar kullanımı sağlıyor.

  • 12 Ağustos 2021
  • HUAWEI MatePad 11, iş hayatınıza verimlilik katacak için yorumlar kapalı
  • 642 kez görüntülendi.
HUAWEI MatePad 11, iş hayatınıza verimlilik katacak

HUAWEI’nin en yeni tableti HUAWEI MatePad 11, M-Pencil kalemi ve manyetik klavyesiyle sadece bir tablet değil, aynı zamanda dizüstü bilgisayar kullanımı sağlıyor. Özellikle M-Pencil kalemiyle dikkatleri üzerine çeken ürün, profesyonel yaşamda da tablet kullanımının sınırlarını zorluyor.  

 Yeni HUAWEI MatePad 11, kullanıcıların ilhamlarını yakalamalarına yardımcı olmak için geliştirilmiş HUAWEI stylus kalem ikinci nesil HUAWEI M-Pencil ile donatıldı. Düşük gecikme süresiyle kalem hareketlerine son derece duyarlı olan tablet, tüketicilere daha akıllı ve doğal etkileşimli deneyimler sunarak profesyonel kullanımlarda da verimlilik sağlıyor. MatePad 11’in ekranında kullanılan son teknolojiler, M-Pencil ile olan deneyimi zirveye taşıyor. 4.096’dan fazla Basınç Sensörü[1], Eğim ve Gölge İşlevleri ve 2 milisaniyeye2 kadar kısa bir gecikme süresi sayesinde kalem ile ekran arasında oldukça duyarlı bir etkileşim gerçekleşiyor.

M-Pencil’in ikinci nesil modeli olan bu özel kalem ile kullanıcıların çeşitli çizimler yapması, belgelere imza atıp el yazılarını kullanabilmeleri mümkün hale geliyor. Eşleştirme için tıpkı klavyede olduğu gibi kalemin sadece MatePad 11’in kenarına koyulması yeterli. İşlem saniyeler içinde gerçekleşirken, manyetik bağlantı sağlanır sağlanmaz kalem şarj olmaya başlıyor ve kalem uzun saatler boyunca kullanılabiliyor.

 Pürüzsüz bir el yazısı ve profesyonel çizimlerin keyfini çıkarın

 Lüks saatlerin şeffaf kasa arkası tasarımından ilham alan yeni şeffaf kalem ucu, kalemin iç işleyişini sergiliyor ve daha iyi bir el yazısı deneyimi için buzlu bir dokuya sahip. Kalemin basınç hassasiyeti 4.096’dan fazla ve sadece 2 milisaniyeye kadar kısa bir gecikme süresi ile gerçek bir kalem gibi çizim yapma imkanı sunuyor. En iyi çizim uygulamalarıyla çalışacak şekilde optimize edilen M-Pencil, çizim yönü kuvvetli öğrenci ve profesyonellerin ihtiyacını rahatlıkla karşılayabilecek nitelikte.

Kalemi tabletle eşleştirmek ve şarj etmek hiç olmadığı kadar basit. Kullanıcıların her iki işlemi de başlatmak için yalnızca kalemi HUAWEI MatePad 11’in kenarına koyması yeterli. Yeni HUAWEI M-Pencil herhangi bir metin alanı için el yazısı içeriği gerçek zamanlı olarak makine tarafından kodlanmış metne dönüştüren HUAWEI FreeScript3 dahil olmak üzere çok çeşitli yenilikçi etkileşim özelliklerini destekliyor. Ayrıca mevcut araç ile silgi, anında şekil, anında tablo4 ve daha fazlası arasında geçiş yapmak için Çift Dokunmayı da destekliyor. Bu sayede mevcut araç ile anında şekil, anında tablo gibi farklı modlar arasında geçiş yapmak oldukça kolay. Bunun için iki kez peş peşe M-Pencil’a dokunmak yeterli.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı