HUAWEI Petal Search’te Cumhuriyet Bayramı Coşkusu!

Petal Search, kullanıcıların beğenisine sunulduğu günden bu yana, önemli ve özel günleri unutmayıp onları kutlayarak kullanıcılarının mutluluk ve heyecanına ortak olmaya devam ediyor.

  • 29 Ekim 2021
  • HUAWEI Petal Search’te Cumhuriyet Bayramı Coşkusu! için yorumlar kapalı
  • 368 kez görüntülendi.
HUAWEI Petal Search’te Cumhuriyet Bayramı Coşkusu!

Petal Search, kullanıcıların beğenisine sunulduğu günden bu yana, önemli ve özel günleri unutmayıp onları kutlayarak kullanıcılarının mutluluk ve heyecanına ortak olmaya devam ediyor. Cumhuriyetimizin 98. yılının kutladığı bu özel ve anlamlı günde kullanıcılar, Petal Search içerisinde hem ana sayfadan hem de bugüne özel oluşturulan bölüme gelerek bu coşkuya ortak olabiliyor.

 

2020 yılının Mayıs ayında, başta Türkiye olmak üzere dünya genelinde 170’ten fazla ülkede, 15 milyondan fazla kullanıcı tarafından aktif olarak kullanılan Huawei’in arama motoru Petal Search, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu bugün için özel olarak hazırladığı alan ile kullanıcılarıyla birlikte kutluyor.

 

Petal Search, sahip olduğu her kategoriye özgün zengin içerikleri ile kullanıcıların günlük hayatlarına dokunan ve ihtiyaçları olabilecek her türlü fonksiyonu sunarak kolaylık sağlarken, Türkiye’deki kullanıcıları için hazırladığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na yönelik özel alan tasarımlarıyla da bu özel ve önemli günün heyecanını ve de coşkusunu kullanıcılarıyla beraber yaşıyor.

 

Geleneksel arama motorlarından farklı olarak, uçtan uca ve benzersiz bir arama deneyimi sunma amacı ile yola çıkan Petal Search, 20’den fazla kategorisi ile tüm ihtiyaçların karşılanması noktasında bir arama motorundan daha fazlası olma deneyimini kullanıcılarına sunmayı sürdürüyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı