Hull City Yüzlerce Taraftarıyla Birlikte Corendon Airlines İle Antalya’ya Geliyor

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Champions League’de mücadele eden Hull City Futbol Takımı, hazırlık kampı için yüzlerce taraftarıyla birlikte 27 Kasım Pazar günü Corendon Airlines ile Antalya’ya geliyor.

  • 25 Kasım 2022
  • Hull City Yüzlerce Taraftarıyla Birlikte Corendon Airlines İle Antalya’ya Geliyor için yorumlar kapalı
  • 192 kez görüntülendi.
Hull City Yüzlerce Taraftarıyla Birlikte Corendon Airlines İle Antalya’ya Geliyor

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Champions League’de mücadele eden Hull City Futbol Takımı, hazırlık kampı için yüzlerce taraftarıyla birlikte 27 Kasım Pazar günü Corendon Airlines ile Antalya’ya geliyor.

 

İngiltere’nin köklü kulüplerinden Hull City, Türk takımlarıyla hazırlık maçları için 27 Kasım Pazar günü Antalya’da olacak. Kulüp kafilesi takımın “Seyahat sponsoru” Corendon Airlines’in, Hull City için özel tasarladığı uçak ile Antalya’ya gelecek.

 

Hull City takımı ve yüzlerce taraftarı Antalya’daki hazırlık kampı için 27 Kasım 2022 Pazar günü Corendon Airlines ile Antalya’ya gelecek. Hull’den direkt olarak Antalya’ya iki uçak ile gelecek kafilede, önce 320 taraftar, ardından ise Hull City’e özel tasarlanan uçakla futbol takımı Antalya Havalimanı’na iniş yapacak.

 

Dünya Kupası arasını iyi değerlendirmek isteyen Hull City, 30 Kasım 2022 Çarşamba günü önce Başakşehir FK, daha sonrasında da 3 Aralık 2022 Cumartesi gününde ise Trabzonspor ile hazırlık maçına çıkacak. Antalya’da takımlarıyla buluşacak olan yüzlerce Hull City taraftarı da maçları yerinden takip edecek.

 

Acun Ilıcalı tarafından satın alınmasından hemen sonra geçtiğimiz mayıs ayında imzalanan iş birliği ile birlikte, kulüp tarihinde ilk kez Türk menşeili bir marka Hull City’e sponsor olmuştu. Bu anlaşma kapsamında Corendon Airlines, Hull City takımının “Seyahat sponsoru” olurken, filosundaki bir uçağı ise Hull City renkleri ve logosuyla yeniden tasarlamıştı.

 

Acun Ilıcalı taraftarlarla bir araya gelecek!

Hull City’nin sahibi Acun Ilıcalı, 30 Kasım Çarşamba günü Antalya’da Hull City taraftarıyla bir soru-cevap etkinliğinde buluşacak. Tarihi iş birliği kapsamında gerçekleşecek olan etkinliğin yanı sıra 2 Aralık Cuma günü de Hull City takımının sponsorlarının yer aldığı özel bir davet düzenlenecek. Acun Ilıcalı ve futbolcular bu davette tüm sponsor firmalarla bir araya gelip yemek yiyecek.

 

Corendon Airlines’ın desteklediği kulüpler, takımlar ve etkinlikler

“İlklerin Havayolu” Corendon Airlines, spor sponsorlukları ve destek verdiği yarışlar ile Türk sporu için değer yaratıyor. Corendon Airlines geçmişten bugüne, yurt içi ve yurt dışında Anadolu Efes Spor Kulübü, Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, Fraport TAV Antalyaspor, Aytemiz Alanyaspor, FC. Nurnberg Futbol Takımı, Bike Aid Bisiklet Takımı, Türk Korfbol Milli Takımı, Muratpaşa Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Muratpaşa Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Altınordu Futbol Kulübü, Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı, İTÜ Basketbol Takımı, Akdeniz Üniversitesi Kadın Hentbol Takımı, ITU Honeybees Quidditch Takımı, ITU Ultimate Frizbi Takımı, Corendon-Circus Bisiklet Takımı, Hollanda Kadın Milli Voleybol Takımı, Hollanda Milli Buz Hokeyi Takımı, Haarlem Corendon Kinheim Beyzbol Takımı, DEÜ Solaris Güneş Arabaları Ekibi, patika koşusu yarışları Salomon Cappadocia Ultra-Trail ve Tahtalı Run to Sky powered by Corendon Airlines ile profesyonel yol bisikleti yarışı Tour of Antalya’ya sponsorluk desteği vermişti. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı