İdea Teknoloji, “Türkiye Bilişim 500 CRM Yazılımı Kategorisi”nde yedinci kez birinci!
İdea Teknoloji Çözümleri, “Türkiye Bilişim 500” sıralamasında, “Türkiye Merkezli Üretici CRM Yazılımı” kategorisinde yedinci kez birinci sırayı aldı.
İdea Teknoloji Çözümleri, “Türkiye Bilişim 500” sıralamasında, “Türkiye Merkezli Üretici CRM Yazılımı” kategorisinde yedinci kez birinci sırayı aldı.
Türkiye’de bilişim sektörüne yön veren ilk 500 şirketin belirlendiği “Bilişim 500 – 2020” araştırmasının sonuçları açıklandı. İdea Teknoloji Çözümleri “Türkiye Merkezli Üretici CRM Yazılımı” birincisi oldu. Şirket bu alandaki birinciliğini 7 yıldır koruyor ve Türkiye’nin 500 büyük hizmet ihracatçısı arasında yer alıyor.
Satış-Dağıtım ve FinTek alanlarında Ar-Ge temelli çözümler
İdea Teknoloji Çözümleri, satış süreçlerinin daha etkin yönetimini sağlayan çözümleriyle, Türkiye’nin ve dünyanın lider firmalarına hizmet veriyor. Ayrıca FinTek alanında ülkenin ilk özel entegratörleri arasında yer alarak, e-Defterden e-İrsaliyeye uzanan temel ve katma değerli çözümleriyle hizmet veriyor. Şirketin Genel Müdürü Emre İyibilir, “Ciromuzun yüzde 28’ini Ar-Ge çalışmalarına yatırıyor, gelirimizin yaklaşık yüzde 50’sini Ar-Ge projelerimizin ticarileşmesinden elde ediyoruz. Ar-Ge faaliyetlerimizin amacı, varolan endüstri standartları yerine yeni standartlar getirmek ve sektöre inovatif çözümler sunmak. Türkiye’nin bilişim Oscar’ları sayılabilecek “Bilişim 500” organizasyonunda bu önemli konumu yıllarca koruyabilmek yatırımlarımızın ve gayretlerimizin net bir sonucu” ifadelerini kullandı. Büyüme grafiğini yıllardır istikrarlı bir şekilde sürdüren İdea Teknoloji Çözümleri Türkiye’nin en büyük 1000 Ar-Ge Şirketi sıralamasında da 101’inci sırada yer alıyor.
Öncelik katma değerli çözümlerde
İdea Teknoloji Çözümleri, satış-dağıtım uygulamaları alanında, saha satış otomasyonu, rota optimizasyon çözümleri, bilgisayarla görü teknikleriyle ürün tanıma, ürün sınıflandırma gibi “derin öğrenme tabanlı”, katma değeri yüksek çözümler geliştiriyor. Fintek (Finansal Teknolojiler) alanında ise GİB uygulamalarının yanı sıra, makine öğrenmesi, doğal dil işleme ve derin öğrenme gibi yapay zeka teknolojilerini kullanarak, e-denetim araçları, finansal analiz, değerlendirme ve karar verme desteği sağlayan katma değerli çözümler geliştirmeye odaklanıyor. Ayrıca e-Fatura, e-Defter ve e-İrsaliye gibi vergilendirmeye yönelik uygulamalarla satış-dağıtım çözümlerini entegre ederek, satış-dağıtım süreçlerinin yakından izlenmesine, yönetilmesine ve finansal verilerin yönetim kararları için kullanılmasına olanak tanıyor.
Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı