Ingenico Türkiye, Worldline Türkiye oluyor

Bugün yeni marka kimliğini tanıtan ödeme sistemleri alanında Avrupa lideri  Worldline, Ingenico Türkiye’nin de artık Worldline Türkiye olarak isminin değiştiğini duyurdu .

  • 20 Eylül 2021
  • Ingenico Türkiye, Worldline Türkiye oluyor için yorumlar kapalı
  • 555 kez görüntülendi.
Ingenico Türkiye, Worldline Türkiye oluyor

Bugün yeni marka kimliğini tanıtan ödeme sistemleri alanında Avrupa lideri  Worldline, Ingenico Türkiye’nin de artık Worldline Türkiye olarak isminin değiştiğini duyurdu . Worldline Türkiye yeni adıyla birlikte, geçmişte edindiği deneyim, beceri ve bilgi birikiminden faydalanarak, ödeme sistemlerinin geleceğini şekillendirmeye odaklanacak.

Birleşme ve satın almalar ile büyüyerek bünyesinde çok sayıda farklı markayı barındıran Worldline  logo ve marka değişim stratejisiyle; tüm bu markaları ortak bir kurumsal kimlik altında topluyor.

 

Geçtiğimiz yıl itibariyle Worldline bünyesine katılan Ingenico Türkiye, firmanın kurumsal kimlik stratejisi doğrultusunda artık Worldline Türkiye oluyor. Ödeme terminallerinde pazar lideri olan Ingenico markası ise terminaller ile terminal çözüm ve hizmetleri alanında kullanılmaya devam ederken, Worldline Türkiye de şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Ingenico EFTPOS, YazarkasaPOS ürün ve çözümlerini Türkiye pazarına sunmayı sürdürecek. 

 

Worldline marka yolculuğu 

Birleşme ve satın almalar ile büyüyen Worldline bu sayede bünyesinde çok sayıda farklı markayı barındırıyor. Logo ve marka değişim stratejisiyle, Worldline markası altındaki tüm bu markaların tek bir isim ve logo ile temsil edilerek ortak bir kurumsal kimlik oluşturulması hedefleniyor. Buna paralel olarak Grup, 2019 yılındaki bölünmenin ardından Ocak 2020'de Atos'tan tamamen bağımsız bir şirket haline gelerek tarihinde önemli bir dönüm noktasına ulaştı. Artık aynı çatı altında toplanan Grup markaları, tek bir isim ve logo ile temsil edilerek ortak bir kurumsal kimlikte buluşuyor.

 

 

Worldline’ın yeni kurumsal kimliği 

Milyarlarca tüketici tarafından tercih edilen Worldline, dijital ödemeler alanında kolaylığı, kullanıcı dostu olmayı, verimliliği ve güvenlik ve mevzuata uyumluluğu her zaman ön planda tutmuştur. Müşterinin duyduğu güven, ödemeler dünyasının paydaşları arasındaki güven, kişisel verilerin gizliliğine olan güven, ödeme altyapılarının esnekliği ve güvenliği dijital ödeme sistemlerindeki en temel güven unsurlarındandır.

 

Worldline'ın sunduğu ürünler ve hizmetlerin merkezinde her zaman ‘güven’ olmuştur ve olmaya devam edecektir. Yeni Worldline markasının merkezinde de “güven” yer almaktadır. Grubun yeni kimliği, firma vizyonuna ek olarak; amacıdeğerleri ve görsel kimliği ile birlikte Worldline yolculuğunda yeni bir sayfa açıyor.  

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı