İzmir İYİ Parti İl Başkanlığının 5. Kuruluş Yıldönümü Etkinliği

Partimizin 5.

  • 25 Ekim 2022
  • İzmir İYİ Parti İl Başkanlığının 5. Kuruluş Yıldönümü Etkinliği için yorumlar kapalı
  • 186 kez görüntülendi.
İzmir İYİ Parti  İl Başkanlığının 5. Kuruluş Yıldönümü Etkinliği

Partimizin 5. Kuruluş Yıldönümü kutlamaları 22 Ekimde Ankara’da geniş katılımla yapılacaktı. Ancak Bartın’da yaşadığımız elim maden kazasında canlarımızı yitirdiğimiz için iptal oldu. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.

 

Kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetine sahip çıkmak, bunun kurum ve kuruluşlarına sahip çıkmak ve Türk Milletinin 21 yıldır ülkeyi yöneten ceberrut iktidardan kurtarmak için yol başçımızın arkasında saf tuttuk. Meşakkatli günler yaşadık. Kuruluş sürecinde yaşattıkları sıkıntılar bizim için çok da önemli değildi ama bu mücadelenin başlangıcı olan 25 Ekim gelecekte Türk Siyasi tarihinde çok önemli bir gün olacaktır.

 

Cumhuriyet kurulduğundan beri dönem dönem ekonomik krizlerden dolayı yoksulluk yaşanmıştır. Ama son 5 yıldır üzülerek ifade edeyim bu ülke de açlık başlamıştır. Devlet düzeninde Kurum ve kuruluşların bazıları lav edildi. Biz bunları yeniden hayata geçireceğiz. Dolayısıyla Demokrasiyi yeniden inşa etmek Cumhuriyetin kuruluş felsefesine uygun olarak siyaset geliştirmek ve Türk milletinin refahını arttırmak için içeride iç cephede barış, dışarıda ise yine barış diyoruz.

 

Güçlü Türkiye için güçlü kadrolar gerekiyordu, işte Cenab-ı Allah İzmir’de bu güçlü kadroyu kurmayı nasip etti.

 

Şimdi seçim süreci yaşıyoruz. Bu seçim sürecinde mutlaka hem Millet İttifakının paydaşları, hemde en büyük görev düşen İYİ Partinin kurumsal kimliği ve Sayın Genel Başkanımızın mücadele ve azmi kararlığıyla bu iktidarı gününde yapılacak olsada 18 Haziran 2023 tarihinde sandığa gömeceğiz. Bu vesile ile bugün bir aradayız.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı