İzmir Tarımı Masaya Yatırıldı

İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde İl Müdürü Mustafa Özen’in başkanlığında İl Koordinasyon Toplantısı düzenlendi.

  • 18 Eylül 2021
  • İzmir Tarımı Masaya Yatırıldı için yorumlar kapalı
  • 488 kez görüntülendi.
İzmir Tarımı Masaya Yatırıldı

İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde İl Müdürü Mustafa Özen’in başkanlığında İl Koordinasyon Toplantısı düzenlendi. Toplantıya İzmir’de tarımsal alanda faaliyet gösteren Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı kurum, kuruluş ve enstitülerin müdürleri katılım sağladı.

Toplantıda, üretim potansiyeli, bilinçli üreticileri ile Türkiye tarımında önemli bir yere sahip olan İzmir’in bu potansiyelinin daha iyi noktalara taşınması adına, kurumların yaptıkları her iş ve işlemde koordineli bir şekilde ilerlemesi gerektiği konuşuldu. Toplantıda konuşan Özen “Bakanlığımıza bağlı başarılı Enstitü ve kurumlarımızla bugün bir aradayız. Katılımı arttırarak TMO, Tarım Kredi Kooperatifi gibi kurumlarımızı da dahil ederek her ay bir kurumun ev sahipliğinde bu toplantıları düzenleyeceğiz. Bu şehirde ortak bir amaç için çalışmalar yürütüyoruz. Bu noktada da sürekli iletişim halinde olmamız, çalışmalarımızda birbirimize desteklerde bulunmamız, birlikte yol almamız çok önemli” dedi.

 

Enstitü ve kurum müdürlerinin tek tek söz alarak istek ve beklentilerini aktardığı İl Koordinasyon Toplantısı toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı