Kaleseramik’ten, UNICERA’da “İyi Bak Dünyana” mesajı

 “Sürdürülebilir bir dünya için, insanların ‘iyi yaşam’ beklentisinin neresinde olduğumuzu ve buna nasıl katkı sağladığımızı paylaşacağız.

  • 03 Kasım 2021
  • Kaleseramik’ten, UNICERA’da “İyi Bak Dünyana” mesajı için yorumlar kapalı
  • 481 kez görüntülendi.
Kaleseramik’ten, UNICERA’da “İyi Bak Dünyana” mesajı

 “Sürdürülebilir bir dünya için, insanların ‘iyi yaşam’ beklentisinin neresinde olduğumuzu ve buna nasıl katkı sağladığımızı paylaşacağız.”

Türkiye’nin uluslararası seramik pazarındaki lider firması Kaleseramik, dünya seramik sektörünün yakından takip ettiği UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda yerini aldı.

Kale markasının temsil ettiği olguları, ürünlerden öte kavramlara, değerlere ve hizmetlere taşımakta kararlı olduklarını belirten Kaleseramik Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Her zaman olduğu gibi bu yıl da farkımızı ortaya koyan, Kale’nin marka duruşunu, savunduğu değerleri, neden var olduğunu anlatacağımız özel bir konsept ile UNICERA’da yer alıyoruz. Yaşam alanlarına yeni anlamlar katmak vizyonumuz doğrultusunda; tasarımı odağına alan dayanıklı ürünlerimiz, ilham verici olduğu kadar sürdürülebilir ve tasarruflu çözümlerimizi tüketici ve profesyonellerin beğenisine sunuyoruz” dedi.

Avrupa’nın 5’inci, dünyanın 17’nci büyük seramik karo üreticisi konumundaki Kaleseramik; 2-6 Kasım tarihlerinde CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenen UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na katılıyor. Kaleseramik, UNICERA’da prestijli markaları Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo, Edilcuoghi Edilgres ve seramik sektörünün devrim niteliğindeki ürünü Kalesinterflex’ten doğan yeni ürün grubu T-ONE by Kale’nin yenilikçi ürün, tasarım, malzeme ve teknolojilerini sergiliyor. Kaleseramik ayrıca, standında oluşturduğu “İyi Bak Dünyana” alanında ilham veren, toplumsal fayda ve sosyal etki yaratan projelerini paylaşıyor.

#İyiBakDünyana hareketi ile UNICERA’da farkındalık yaratacağız

Ülkemizin önde gelen tasarım ofislerinden Demirden | ilio ve Kaleseramik Konsept ve Görsel Tasarım Ekibi’nin ortak çalışması ile hazırlanan stantta Kaleseramik, Kale Grubu’nun daha iyi yaşamın inşası için başlattığı “İyi Bak Dünyana” hareketi çerçevesinde, katılımcılarına etkileşimi yüksek ve ilham veren özel bir konsept ile deneyim sunuyor.

Stant tasarımında “İyi Bak Dünyana” hareketi çerçevesinde bu yıl “sürdürülebilirliği” odağına alan bir tema kurguladıklarını ve standın yapımında kullanılan malzemelerin dahi yüzde 91’inin geri dönüştürebilir malzemeler seçildiğini belirten Altuğ Akbaş, şunları söyledi: 

“Hayata değer katan projelerimiz, kapsayıcı ve sürdürülebilir kalkınmayı sağlamak için başlattığımız yeni iş modellerimiz ve sosyal faydaya odaklanan girişimlerimiz ile farkındalık yaratmayı amaçlıyoruz.

İnsanların ‘iyi yaşam’ beklentilerinin neresinde olduğumuzu ve buna nasıl katkı sağladığımızı, onlara ilham verip, herkese kendinden başlayarak toplumda nasıl bir etki yaratabileceklerini göstermek istiyoruz.”

AKM’nin kalbi ‘Kırmızı Küre’nin yolcuğu UNICERA’da 

“Biz, kurulduğumuz günden bu yana yalnızca üretimi değil; ürettiğimiz değerleri toplumla paylaşarak gelişmeyi hedefliyoruz. Mekanlara, yaşam alanlarına dokunduğumuz gibi hayatlara, hatta geleceğimize de dokunuyoruz. Çünkü kendimizi büyük bir topluluğun parçası olarak görüyoruz. Bu kapsamda fuar alanımızda da “İyi Bak Dünyana” mesajımızı içselleştiriyoruz. İlham veren, toplumsal fayda ve sosyal etki yaratan projelerimizi bu alanda katılımcılara deneyim yaşama fırsatı sunacağız. 

Kadın emeği ve istihdamının, geçmişten geleceğe köprü oluşturan değerlerimizin en güzel örneği olan ‘Nevruz Köyü Kadınları’ projemiz ile onların cesareti, çalışkanlıklarıyla ürettikleri el emeği göz nuru ürünleri katılımcılara ilham verecek.

Bir tarafta sanat ve tasarım dünyasının yanı sıra sosyal girişimcileri için de buluşturan, geliştiren, paylaşımı teşvik eden bir çatı olmasını hedefleyerek kurduğumuz Kale Tasarım ve Sanat Merkezi’ni, diğer tarafta kadın istihdamına ve girişimine destek amacıyla kurduğumuz Atölye Kale’yi ve bu platformun en önemli başarısı olan AKM’nin kalbindeki ‘Kırmızı Küre’nin bilinmeyenlerini ve kadın girişimcilerle yaptığımız iş birliklerimizden doğan en özel ürünlerimizi paylaşıyoruz.”

Tasarruflu ürünler ve seçkin koleksiyonlar ilk kez UNICERA’da sergilendi

Kale Banyo’nun ‘Smart’ (akıllı) felsefesi ile tasarladığı, tasarrufa yönelik, çevreci ürünlerinin yer aldığı UNICERA’da Çanakkale Seramik’in yeni koleksiyonları ise ilk kez tanıltıldı.

Çanakkale Seramik’in yeni koleksiyonu Formart, her bir hissin seramikteki yansımasını betimlemekle kalmıyor, seramiği unutulmaz anların merkezine taşıyor. Malzemenin benzersiz kimyasını sanatsal bir formla yeniden yorumlayan seri, sadece mutfak ve banyoya değil, kullanıldığı tüm yaşam alanlarına yeni anlamlar kazandırıyor.

En seçkin seramik koleksiyonlarıyla zevk sahibi mekanlar yaratan Çanakkale Seramik, küçük ebatlı minimalist tasarımları sevenler için yeni koleksiyonu Miniatile’ı da UNICERA’da tanıttı. Doğal ve çarpıcı renkleri modern yaşamlara taşıyan geniş koleksiyon; Metro, Windsor, Avenue, Windsor Frame ve Moonlight serilerinden oluşuyor.

Miniatile Koleksiyonu’ndaki seriler; farklı yorumlarla tasarlanan rölyefleri, retro stili modern dokunuşlarla tanımlayan şıklığı ve mekanlara canlılık katan parlak görünümüyle her zevke hitap ediyor. Yaşam alanlarının yanı sıra ticari alan ve dış mekanlar için birçok farklı alternatif sunan geniş koleksiyon 10×30 ve 10×40 cm’lik karolarla duvarlarınızda hayranlık uyandıran görünümler sunuyor.

Kaleseramik’in prestijli markalarına güçlü iş birlikleri eşlik ediyor

İnsan, tasarım ve teknoloji odaklı ürünler geliştiren markalarıyla sektöre öncülük eden Kaleseramik, özgün tasarıma sahip, trend belirleyici yenilikçi ürün ve uygulamalarını UNICERA’da tanıtıyor. 

Sürdürülebilir bir geleceğin inşası için tasarımdan üretime tüm üretim süreçlerinde sürdürülebilirlik odaklı hareket eden Kaleseramik, inovasyon ve tasarımı odağına alan, ileri teknoloji ile ürettiği derin ve geniş seramik karo ürün gamı ile birlikte vitrifiye, banyo mobilyaları ve duş sistemleri alanlarındaki ürün ve hizmetlerini ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.

Ürünleri kişiselleştirme noktasında en ideal seçenekleri sunan, kendi ürün gruplarının yanında, müşterilerinin farklı ürün grubu ve segment ihtiyaçlarına da yaptığı güçlü iş birlikleriyle bütünsel çözümler sunan Kaleseramik, köklü ve sevilen markaların ürünlerini de UNICERA’da sergiliyor.

Yaşam alanlarının yenilikçi yüzü T-One by Kale, ünlü şefler ile buluştu

Kaleseramik UNICERA’da en yeni ve seçkin koleksiyonlarının yanı sıra özgün mimarinin vazgeçilmez malzemesi Kalesinterflex’ten doğan yeni ürün grubu T-One by Kale’nin ürünlerini seramiğin alternatif kullanım alanlarından örneklerle sunuyor.

Şimdiden yer aldıkları yaşam alanlarını yeniden şekillendiren, fonksiyonellikleri ve estetik görünümleriyle modern hayatın tüm beklentilerine cevap veren ödüllü T-One by Kale ürünleri katılımcılardan yoğun ilgi görüyor.

Fuar süresince, Kale standında kurulan alanda T-One by Kale Porselen Tezgah’ın mutfaklara getirdiği üstün özellikleri anlatabilmek amacıyla, Türkiye’nin sevilen şefleri Arda Türkmen, Ceyda Artun, Claudio Chinali ve İsmet Saz yemek atölyeleri ile ziyaretçilere özel yemek sunumları yaşatıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı