Kamança Ustası Mark Eliyahu, 18 Ekim’de Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’nde

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın beş şehirde çok daha kapsayıcı etkinliklerle yaygınlaştırdığı Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bünyesinde düzenlenen Beyoğlu Kültür Yolu Festivali tüm hızıyla devam ediyor.

  • 17 Ekim 2022
  • Kamança Ustası Mark Eliyahu, 18 Ekim’de Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’nde için yorumlar kapalı
  • 191 kez görüntülendi.
Kamança Ustası Mark Eliyahu, 18 Ekim’de Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’nde

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın beş şehirde çok daha kapsayıcı etkinliklerle yaygınlaştırdığı Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bünyesinde düzenlenen Beyoğlu Kültür Yolu Festivali tüm hızıyla devam ediyor. Etkinlikler kapsamında, müziğinde Doğu ve Batı’yı harmanlayan ünlü besteci ve kamança ustası Mark Eliyahu, 18 Ekim’de AKM Türk Telekom Opera Salonu’nda müzikseverlerle buluşacak. 

 

Besteci, aranjör ve yetenekli bir kamança ustası olan Mark Eliyahu; eşsiz müziği ve unutulmayacak performansıyla Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’nde yerini alıyor. Müziğinde Doğu ve Batı’yı harmanlayan; eski enstrümanları modern ve türler arası seslerle birleştiren Mark Eliyahu, 18 Ekim Salı akşamı saat 20.00’da AKM Türk Telekom Opera Salonu’nda konser verecek. 

 

Dinleyicilerine, Ortadoğu ve Balkanlar’ın ruhunu notalara dökerek, duygu yoğunluğu yüksek bir deneyim sunan Eliyahu; Türk, İran ve Azeri müziğine özel ilgi duyuyor.  Kamança ve tar gibi eski enstrümanları modern ve fütüristik elektroniklerle birleştiren; farklı kültürleri müziğinde bir araya getiren Mark Eliyahu, AKM Türk Telekom Opera Salonu’nda sahne alacak.  

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı