KFC Türkiye, Önde Gelen Espor Kulübü FUT Esports ile Güçlerini Birleştiriyor

Gaming ve espor alanındaki yatırımları ile gençlerle bağını kuvvetlendiren  KFC Türkiye, Türkiye’nin en başarılı espor kulüplerinden FUT Esports ile  iş birliğine imza attı.

  • 20 Ekim 2022
  • KFC Türkiye, Önde Gelen Espor Kulübü FUT Esports ile Güçlerini Birleştiriyor için yorumlar kapalı
  • 158 kez görüntülendi.
KFC Türkiye, Önde Gelen Espor Kulübü FUT Esports ile Güçlerini Birleştiriyor

Gaming ve espor alanındaki yatırımları ile gençlerle bağını kuvvetlendiren 

KFC Türkiye, Türkiye’nin en başarılı espor kulüplerinden FUT Esports ile 

iş birliğine imza attı.

 

Gaming ve espor alanlarındaki proje ve yatırımlarıyla oyuncuların yanında olan KFC Türkiye, elde ettiği zaferler ile Türkiye’nin en başarılı espor kulüplerinden FUT Esports ile güçlerini birleştirdi. KFC Türkiye, yeni iş birliği kapsamında FUT Esports takımlarının mücadelelerinde yanında olacak.

 

KFC Türkiye olarak bu alandaki yatırımlarını artırdıklarını ve Türkiye’nin en başarılı takımlarından FUT Esports’a destek olmaktan heyecan duyduklarını belirten KFC Türkiye CMO’su Özkan Özyavuz“Genç nüfusun yoğun olduğu ülkemizde de esporun çok değerli bir yeri olduğuna inanıyorum. KFC Türkiye olarak toplum alışkanlıklarının bir parçası olmayı hedefleyerek gençlerin gaming ve espor alanında da yanında olmayı önceliklendiriyor, tüm yenilikleriyle her geçen gün büyüyen bu evreni keşfetmek için daha da iştahlanıyoruz. Bu alanda attığımız adımları düzenli olarak yürüttüğümüz araştırmalar ile de takip ediyor,  markamızın gaming alanında hedef kitlemiz nezdinde öne çıktığını görüyoruz. Türkiye’nin en rekabetçi oyuncularını ve oyun dünyasının önemli isimlerini bir araya getiren, aynı zamanda Türkiye ve uluslararası arenada toplamda 34 zaferi bulunan, dünya çapında başarılarıyla öne çıkan FUT EsportsKulübü ile yaptığımız anlaşmamızla bu alanı destekleyeceğimiz için mutluyuz. Hem Türkiye’de hem de yurtdışındaki karşılaşmalarda FUT Esports, VRL Şampiyonluğu, FIFA Türkiye Şampiyonluğu ve Dünya Üçüncülüğü, PUBG Mobile Avrupa Şampiyonluğu ve PUBG Mobile West Dünya Şampiyonluğu gibi önemli şampiyonluklar kazanan başarılı bir kulüple yeni bir yolculuğa başlamak bizi çok heyecanlandırıyor. Bu zamana olduğu gibi bundan sonra da espora verdiğimiz desteği sürdüreceğiz” dedi.

FUT Esports Kurucu Ortağı Cesur Sünnetçioğlu ise bu iş birliği hakkında; ‘‘Hem bizim hem de taraftarlarımızın dilini konuşan ve damak tadına böylesine uyan bir markayla birlikte yer almak heyecan verici. Çok keyifli bir iş birliği olacağına şüphem yok, beraber çıkaracağımız içerikler ve imza atacağımız projeler için sabırsızlanıyoruz dedi.

FUT Esports CEO’su Sinan Dursunoğlu ise, ‘‘Fut Esports olarak yedi senedir global arenada ülkemizi temsil ediyoruz.10 farklı branşta 53 sporcusu ve binlerce taraftarı ile yürüdüğümüz bu yolda, bize destek veren KFC Türkiye ile yeni başarılar ve kupalar kazanmaya olan açlığımız daha da artmış durumda’’ dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı