Kitap tutkunları Ağustos ve Eylül’de D&R’da buluşuyor!

Kültür, sanat ve eğlence dünyasının kapılarını aralayan D&R, kitap kampanyalarıyla kitap tutkunlarının yüzünü güldürüyor.

  • 20 Ağustos 2021
  • Kitap tutkunları Ağustos ve Eylül’de D&R’da buluşuyor! için yorumlar kapalı
  • 489 kez görüntülendi.
Kitap tutkunları Ağustos ve Eylül’de D&R’da buluşuyor!

Kültür, sanat ve eğlence dünyasının kapılarını aralayan D&R, kitap kampanyalarıyla kitap tutkunlarının yüzünü güldürüyor. Ağustos ve Eylül aylarında geçerli olacak kampanyalar; indirim fırsatlarını D&R müşterilerine sunuyor.

 

D&R, fırsat kampanyasıyla kitaplıkların daha fazla kitapla dolmasına, edebiyat tutkunlarının daha fazla okumasına yardımcı oluyor. İndirim kampanyası kapsamında, D&R dünyasındaki seçili çocuk ve gençlik kitapları 40 indirim fırsatıyla okurları bekliyor. 31 Ağustos’a kadar D&R’a gelenler, birbirinden farklı ve ilgi çekici içeriklere sahip kitaplara indirimle sahip olma fırsatı yakalıyor!  

 

Kitap tutkunları, D&R’ın seçili kitap kampanyasıyla kitaplarını indirimli alma fırsatı yakalıyor. 30 Eylül’e kadar sürece kampanya kapsamında D&R’daki seçili kitaplar, 14,90 TL’ye sunuluyor.

 

Aynı zamanda Can Yayınları’nın kısa klasiklerinde 4 al 3 öde kampanyası da okurlarla buluşuyor. 30 Eylül’e kadar D&R’ı ziyaret eden kitapseverler, kısa klasiklere indirimli sahip oluyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı