Kocaman’ın yabancı konukları çok mutlu

Kartepe Belediye Başkanı Av.

  • 16 Kasım 2021
  • Kocaman’ın yabancı konukları çok mutlu için yorumlar kapalı
  • 423 kez görüntülendi.
Kocaman’ın yabancı konukları çok mutlu

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Erasmus+ projesi kapsamında Kartepe’ye gelen yabancı öğretmenleri makamında ağırladı.

 

 

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Suadiye Ortaokulu tarafından yürütülen Erasmus+ KA229 projesi “WHY NOT?” isimli proje kapsamında gelen İspanya, İtalya, Almanya, Portekiz ve Makedonya’dan Kartepe’ye gelen 15 öğretmeni makamında misafir etti.

 

 

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’a Suadiye Ortaokulu Müdürü Hakan Bozan Erasmus+ projesi hakkında bilgi verdi. Farklı ülkelerden Kartepe’ye gelen öğretmenleri ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Başkan Kocaman “Kartepemiz turizm alanında cazibe merkezlerinden biridir. Eminim sizler de doğamıza, coğrafyamıza bayılacaksınız. Ailelerinizle birlikte yine bekleriz. Şimdi sizler “Why Not” diyebilirsiniz. Bu kültür ve eğitim entegrasyonunu çok önemsiyorum. Her zaman yanınızdayım” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Kocaman’ı çok sempatik, sıcak kanlı ve vizyon sahibi bulduklarını belirten yabancı konuklar, ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ettiler.  

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı