Korhan Futacı ve Aga B, Gökhan Türkmen’in Zorlu PSM’deki ‘Kontekst’ Konserine Konuk Oluyor!

Türkçe pop müziğine hem üretimleri hem de yorumlarıyla damga vuran Gökhan Türkmen, 360 derece sahne deneyimiyle Zorlu PSM’nin büyüleyici atmosferinde gerçekleştireceği ‘Kontekst’ konserinde konuklarını ağırlıyor.

  • 09 Eylül 2022
  • Korhan Futacı ve Aga B, Gökhan Türkmen’in Zorlu PSM’deki ‘Kontekst’ Konserine Konuk Oluyor! için yorumlar kapalı
  • 209 kez görüntülendi.
Korhan Futacı ve Aga B, Gökhan Türkmen’in Zorlu PSM’deki ‘Kontekst’ Konserine Konuk Oluyor!

Türkçe pop müziğine hem üretimleri hem de yorumlarıyla damga vuran Gökhan Türkmen, 360 derece sahne deneyimiyle Zorlu PSM’nin büyüleyici atmosferinde gerçekleştireceği ‘Kontekst’ konserinde konuklarını ağırlıyor. Nisan ayında yayınladığı ‘Karmaşaya Aşina’ albümüyle solo kariyerini başarılı bir şekilde sürdüren başarılı müzisyen Korhan Futacı ve rap müziğin üretimleriyle adından sıkça söz ettiren Aga B ile birlikte 23 Eylül Cuma akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde dinleyicileriyle buluşacak.  

 

Bu yaz listelerde “Herkes Yolunda” adlı parçasıyla üst sıralarda yer bulan Gökhan Türkmen, müziğini ve düzenlemesini kendi yaptığı ‘Seninle Ben’ şarkısının klip yönetmenliğini üstlenerek Eylül ayında yayınladı. Gökhan Türkmen 23 Eylül akşamı Zorlu PSM’de gerçekleştireceği konserinde Korhan Futacı ve Aga B’yi konuk ediyor.   

 

13 yıla 7 albüm, 2 EP ve 23 single çalışması sığdıran Gökhan Türkmen’in ‘Kontekst’ adını verdiği konseri 23 Eylül Cuma günü saat 21.00’de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde gerçekleştirilecek. Gökhan Türkmen, merakla beklenen konserinde sevenlerine 360 sahne deneyimini sunmaya hazırlanırken başarılı sahne performansına Korhan Futacı ve Aga B ile birlikte dinleyenlerine unutulmaz bir gece yaşatacak.  

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı