Lokalize konserleri tüm hızıyla sürüyor

Zorlu PSM’nin sevilen serisi Lokalize konserleri kapsamında Fikri Karayel, Hey! Douglas, Sedef Sebüktekin ve The Away Days sene sonuna kadar seyircilerle buluşacak.

  • 18 Kasım 2021
  • Lokalize konserleri tüm hızıyla sürüyor için yorumlar kapalı
  • 356 kez görüntülendi.
Lokalize konserleri tüm hızıyla sürüyor

Zorlu PSM’nin sevilen serisi Lokalize konserleri kapsamında Fikri Karayel, Hey! Douglas, Sedef Sebüktekin ve The Away Days sene sonuna kadar seyircilerle buluşacak. 

 

Zorlu PSM’nin güncel müziğin farklı seslerini bir araya getirdiği sevilen serisi Lokalize kapsamında “Zor Zamanlar” isimli ilk albümünü 2015 yılında müzikseverlerle buluşturan, besteci kimliğiyle de öne çıkan ve 2021 yılına ikinci albümü “Uzaktan”ı sevenlerinin beğenisine sunan yorumcu, besteci ve söz yazarı olan Fikri Karayel 19 Kasım’da; kısa sürede büyük bir fenomene dönüşen, 70’lerin Türkçe şarkılarına yaptığı yaratıcı yorumlar ve görsel kimliğiyle büyük beğeni toplayan, seyirciyle kurduğu iletişimle en çok beğenilen isimlerden olan Hey! Douglas, 70'li yılların psychedelic özelliğiyle ön plana çıkan meşhur şarkılarını disco ritimleriyle birleştirdiği mix'leriyle 24 Kasım’da Zorlu PSM’de olacak.  

Mart ayında solo şarkısı “Çıplak” ile dinleyicisiyle tekrar buluşan, romantik ve varoluşsal sorularını sorarken, kendisi gibi kafası karışıkları dansa davet etmeyi de ihmal etmeyen Sedef Sebüktekin melankolik bir ruh halinde salınma hissi uyandıran şarkılarını seslendireceği performansı ile 4 Aralık’ta; klasik indie-rock tınılarından shoegaze, dream pop ve psychedelic atmosferlerine geçiş yaparak dünya çapında büyük bir hayran kitlesi de elde eden, hem henüz yayınlamadıkları yeni şarkıları hem de "Layers", "World Horizon" gibi popüler şarkılarıyla sahne almaya hazırlanan The Away Days 12 Aralık’ta 100 Studio’da izleyicilerin karşısına çıkacak. The Away Days konserinde Sweet Tempest alt grup olarak dinleyicilerle buluşurken, Sedef Sebüktekin konserinde Dolu Kadehi Ters Tut ve Dilan Balkan konuk olarak yer alacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı