Magazin Duayeni Yaşar Şenyüz’e ödül

International City Awards-Uluslararası Şehir ve Sosyal Sorumluluk Ödülleri, önceki akşam sahiplerini buldu.

  • 04 Kasım 2021
  • Magazin Duayeni Yaşar Şenyüz’e ödül için yorumlar kapalı
  • 126.183 kez görüntülendi.
Magazin Duayeni Yaşar Şenyüz’e ödül

International City Awards-Uluslararası Şehir ve Sosyal Sorumluluk Ödülleri, önceki akşam sahiplerini buldu. Ata Çağlayan organizasyonuyla Maslak Hilton’da gerçekleşen ödül töreni yıldızlar geçidine sahne oldu. Muhteşem gecenin sunuculuğunu Özge Ulusoy ve organizatör Ata Çağlayan birlikte üstlendi.

 

Şehrin En İyi Markaları, En İyi Girişimleri, En İyi Projeleri, En İyi İşletmeleri, En İyi Mekanları, En İyi Televizyon Programları ile En İyi Tiyatro Oyunları, En İyi Sanatçılar muhteşem bir törenle ödüllendirildi. Şehrin En'lerinin taçlandırıldığı geceye Seda Sayan damga vurdu. Sahnede muhteşem bir şov gerçekleştiren Seda Sayan, gecenin yıldızı oldu.

 

 Ödül töreninde ayrıca Gülben Ergen, Gonca Vuslateri, Gürgen Öz, Safiye Soyman, Deniz Seki, Sinan Akçıl ve Hande Ünsal da ödüle layık görüldü. Yılın En Trend Magazin programı Kanal D Magazin D seçildi.  Törende yer alan sanatçılar, şarkılarıyla geceye renk katarken, yılın en prestijli ödül törenine İş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü simaları katıldı.

 

Magazin Duayeni Yaşar Şenyüz’e Ödül

Maslak Hilton’da gerçekleşen International City Awards-Uluslararası Şehir ve Sosyal Sorumluluk Ödülleri töreninde BHA Magazin Müdürü olan Yaşar Şenyüz’de Yılın Magazin Yazarı Ödülüne layık görüldü.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı