MAN’ın yeni Aslanı Trucknology Generation 3 – TG3 serisi

MAN Trucknology Generation 3 (TG3) teknolojisi sadece mesafeleri değil, zamanın da engellerini aşıyor, kullanıcısını geleceğin sınırlarına taşıyor.

  • 20 Kasım 2021
  • MAN’ın yeni Aslanı Trucknology Generation 3 – TG3 serisi için yorumlar kapalı
  • 445 kez görüntülendi.
MAN’ın yeni Aslanı Trucknology Generation 3 – TG3 serisi

MAN Trucknology Generation 3 (TG3) teknolojisi sadece mesafeleri değil, zamanın da engellerini aşıyor, kullanıcısını geleceğin sınırlarına taşıyor. International Truck of the Year 2021 ödülünü de bünyesine katan MAN TG3 serisi, standartları en üst seviyeye çıkarıyor. 

MAN’ın benzersiz Trucknology Generation serisinin bu en son nesli; 5 yıl süren Ar-Ge çalışmaları, toplam 12 milyon saatlik çalışma, 2,8 milyon satır bilgisayar kodu yazılımı, 4 milyon km test sürüşü, 2.100 MAN çalışanı ve 3.000 sürücü ile görüşülerek geliştirildi. 

İleri teknolojisi ve üstün nitelikleri ile MAN TG3 serisi, ‘Yaşam Boyu İş Ortakları’na; ‘Maksimum Emre Amadelik’, ‘Minimum Yaşam Boyu Maliyet’, ‘Optimum Yol ve Sürüş Güvenliği’, ‘Konforlu Sürüş ve Yaşam Alanı’, ‘Üst Düzey İnsan ve Araç Etkileşimi’ gibi birçok benzersiz olanakları bir arada sunuyor. 

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu:
 “İnsanlık, tüm hızı ile Dijital Çağı yaşıyor ve dünya adeta bir eşikten geçiyor. Trucknology Generation 3 teknolojisi, bu bilinçle ve yaşam boyu iş ortaklarımızın gücüne güç, kazancına kazanç katmak amacıyla geliştirildi.” 

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara:
 “TG3, dijital platformu sayesinde, lojistik sektörünün tüm bileşenleri ile iletişim halinde. Rota, yük ve sürücü planlaması yapıyor. Servis ihtiyaçlarını takip ediyor. Sürücü becerileri dahil tüm süreci ayrıntılı görüp, uzaktan yönetmemize olanak sağlıyor. Sürüş destek sistemleri, güvenliği maksimize ediyor.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı