Mario Levi ile Hikâye ve Roman Atölyesi 8 Aralık’ta başlıyor!

İstanbul Modern'in yetişkinlere yönelik atölye ve seminer programı Atölye Modern, çevrimiçinde devam ediyor.

  • 04 Aralık 2021
  • Mario Levi ile Hikâye ve Roman Atölyesi 8 Aralık’ta başlıyor! için yorumlar kapalı
  • 321 kez görüntülendi.
Mario Levi ile Hikâye ve Roman Atölyesi 8 Aralık’ta başlıyor!

İstanbul Modern'in yetişkinlere yönelik atölye ve seminer programı Atölye Modern, çevrimiçinde devam ediyor. Mario Levi ile Hikâye ve Roman Atölyesi, “bir kitap yazmak istiyorum” isteğiyle yola çıkan meraklıları bekliyor

 

Atölye Modern, ilk kez gerçekleştiği 2010 yılından beri yoğun ilgi gören Mario Levi ile Yaratıcı Yazarlık atölyesini ileri seviyeye taşıyor. Roman ve hikâye türüne odaklanan yeni atölye çalışması 8 Aralık’ta başlıyor. 

 

Programa Atölye Modern’in temel seviye programı olan Yaratıcı Yazarlık atölyesini tamamlamış ya da bir roman, hikâye kitabı yazmayı isteyen ve kendini geliştirmeyi hedefleyen herkes kayıt yaptırabiliyor.

 

Mario Levi ile Hikâye ve Roman Atölyesi sekiz hafta sürüyor. Program, yazın çalışmalarını, edebi eserlerin ve yazarlarının kendilerine özgü dillerini, edebiyat akımlarını, farklı edebi türlerden ilham almanın sağlayabileceği olanakları değerlendirmeyi ve katılımcıların yazmakta oldukları ya da yazmayı tasarladıkları çalışmaları işliyor. 

 

Katılımcılar, roman ve hikâye yazımında izleyebilecekleri yöntemleri Mario Levi’nin yönlendirmesi ve desteğiyle arıyor. Program kontenjanı 17 kişi ile sınırlıdır.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı