Maşukiye’ye Çok Amaçlı Tesis

Kartepe Belediye Başkanı Av.

  • 24 Kasım 2022
  • Maşukiye’ye Çok Amaçlı Tesis için yorumlar kapalı
  • 173 kez görüntülendi.
Maşukiye’ye Çok Amaçlı Tesis

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla Maşukiye Soğuksu Camii bahçesine çok amaçlı sosyal tesis yapımına başlandı.

 

Yaşlılara ve gençlere yönelik projeleriyle dikkat çeken Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla Maşukiye Soğuksu Camii bahçesinde çok amaçlı sosyal tesisin çalışmalarına başlandı.

 

İLK TUĞLA KOCAMAN’DAN

Maşukiye’de hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Kocaman, tesisin ilk tuğlasını koyarak hayırlı olsun dileğinde bulundu. Maşukiye Soğuksu Camii bahçesinde yapılacak olan çok amaçlı sosyal tesis 100 metre kare alanda kurulacak.

 

KÜRTÜREL KAYNAŞMA

60 metre karesi gençlere 40 metre karesi yaşlılara yönelik hizmet verecek. Çok amaçlı tesis içerisinde gençlere yönelik çeşitli aktivitelerini yapacakları alanlar olurken, yaşlılara yönelik alanda şark köşesi, kütüphane, dinlenme alanları yer alacak. 

 

İKİ NESİL BİR ARADA

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Maşukiye Soğuksu Camii'sinde yapımına başladığımız çok amaçlı sosyal tesisimizin ilk tuğlası koyduk. Hemşehrilerimize hayırlı olsun. Kısa sürede tesisin yapımını tamamlayarak hizmete sunacağız. Gençlerimiz ve yaşlılarımız bir arada olacaktır” açıklamasında bulundu.    

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı