Milas Meşelik ve Aydınlıkevler mahallelerinde çalışmalar tamamlandı

Milas Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

  • 21 Eylül 2021
  • Milas Meşelik ve Aydınlıkevler mahallelerinde çalışmalar tamamlandı için yorumlar kapalı
  • 401 kez görüntülendi.
Milas Meşelik ve Aydınlıkevler mahallelerinde çalışmalar tamamlandı

Milas Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ekipler, Aydınlıkevler Mahallesi’nde ve Meşelik Mahallesi’nde çalışmalarını tamamladı.

 

Milas Belediyesi hizmetlerini sürdürüyor. Gerçekleştirdiği çalışmalarla yurttaşların yüzünü güldüren ekipler, Milas’ın 132 mahallesine de eşit ve etkin hizmet götürme noktasında yoğun bir çaba sarf ediyor. Bölgede yaptıkları saha çalışmalarının ardından, belirlenen program çerçevesinde hizmetlerini yerine getiren ekipler, yurttaşların taleplerini bir bir karşılıyor.

“1100 Metre Asfalt, 275 m3 İstinat Duvarı”

Milas’ın birçok noktasında çalışmalarını sürdüren ekipler, Aydınlıkevler Mahallesi Çaltılık Mevkii’nde 275 m3’lük taş istinat duvarı çalışmasını tamamladı. Ekipler, Meşelik Mahallesi Kemerdağı Mevkii’nde ise 1100 metre uzunluğunda 1. kat sathi asfalt kaplama çalışmasını tamamlayarak yolları modern bir görünüme kavuşturdu.

“İşimiz Milas Gücümüz Milas”

Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Milas’ımız için çalışmaya, hemşehrilerimizi her gün daha güzel bir Milas’a uyandırma gayretiyle hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz. Kırsalı çok geniş bir ilçe olmamıza rağmen her mahallemize etkin ve eşit hizmet götürme noktasında yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Bizim işimiz de gücümüz de Milas. Gerçekleştirilen çalışmalarda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı