“Milas Yollarının Çehresi Değişiyor”

Milas Belediyesi ilçenin tüm mahallelerine eşit ve etkin hizmet götürme kapsamında çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

  • 03 Kasım 2021
  • “Milas Yollarının Çehresi Değişiyor” için yorumlar kapalı
  • 377 kez görüntülendi.
“Milas Yollarının Çehresi Değişiyor”

Milas Belediyesi ilçenin tüm mahallelerine eşit ve etkin hizmet götürme kapsamında çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yapılması gereken çalışmaları yerinde tespit ederek çalışmaları gerçekleştiren Milas Belediyesi ekipleri ilçenin mahallelerinde parke kaplama çalışması yapıyor.

 

“Milas Yollarının Çehresi Değişiyor”

Ekizköy Mahallesi’nde çalışmalarını tamamlayan Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler 400 metrelik 2. kat sathi asfalt kaplama çalışmasını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu. Ekipler yine aynı şekilde toprak kayması sonucu Ören ve Türkevleri Mahallelerinde kapanan yolları açma işlemini ve onarım çalışmalarını tamamladı.

“Çalışmalarımız Tüm Hızıyla Devam Edecek”

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Mahallelerimizdeki yapılması gereken çalışmaları tespit ederek, planlanan programlar çerçevesinde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz mahallelerimizin cadde ve sokaklarında çalışmalarını tamamlayarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunuyor. Bu kapsamda Ekizköy Mahallemizde asfalt kaplama ve Ören-Türkevleri bölgesinde bakım onarım ve tamirat çalışmalarımızı tamamladık. Hemşehrilerimize hayırlı olsun. Daha güzel bir Milas için çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek.” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı