Milletvekili Tutdere: Besni’yi Karış Karış Gezecek Sıkmadık El Bırakmayacağız!

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Av.

  • 03 Eylül 2021
  • Milletvekili Tutdere: Besni’yi Karış Karış Gezecek Sıkmadık El Bırakmayacağız! için yorumlar kapalı
  • 605 kez görüntülendi.
Milletvekili Tutdere: Besni’yi Karış Karış Gezecek Sıkmadık El Bırakmayacağız!

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Av. Abdurrahman Tutdere, CHP Besni İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirdiği basın toplantısıyla İl Başkanı, İlçe Başkanları parti örgütleriyle birlikte Gölbaşı, Gerger ve Kahta ilçelerindeki gerçekleştirdikleri saha çalışmalarının ardından Besni ilçesinde gerçekleştirecekleri saha çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi.

 

Milletvekili Tutdere, “Meclis’in tatile girmesiyse birlikte soluğu Adıyaman’da aldım. İl ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte saha çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Gölbaşı’ndan Gerger’e kadar birçok ilçeyi köyleriyle beraber merkezdeki esnaflarıyla beraber gezdik dolaştık. Saha da aralıksız bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün de bu çalışmalarımız kapsamında Besni ilçemizdeyiz.” ifadelerini kullandı.

Besni’nin AKP İktidarı Tarafından İhmal Edilmiş Olmasını Sürekli Olarak Gündeme Getiriyoruz

Besni’yi ve Besni’nin sorunlarını sürekli olarak mecliste dile getiriyoruz ifadelerini kullanarak Besni’nin sorunlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Tutdere, “Besni’deki kamu yatırımlarının yarım bırakılmış olması, Besni’nin AKP iktidarı tarafından ihmal edilmiş olmasını sürekli olarak gündeme getiriyoruz. Bu yatırımların tamamlanması ve halkımızın hizmetine açılması noktasında gerekli mücadeleyi şimdiye kadar mecliste verdik, meclis açıldığında da aynı şekilde Besni’nin sesi olmaya devam edeceğiz. Çünkü
Adıyamanımız gerçekten AK Parti iktidarından çok çekti ve çok şey kaybetti. Adıyaman, çevre illerle mukayese edildiğinde bütün kamu yatırımlarından mahrum bırakıldığını görüyoruz. Sulama projelerinden tutun yol, sağlık ve eğitim gibi alanlarında ciddi bir mağduriyet var. Biz de bunu halkımıza anlatıyoruz. Şu anda vatanlarımız da bunun farkında. Bunun bir tek sebebi var, Türkiye’nin kötü yönetilmesidir. AKP’nin millete dayattığı bu zam ve zulüm yönetimi Türkiye’nin başından gidinceye kadar hep beraber çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Besnililer Rahat Olsunlar, İlk Seçimde Türkiye’yi Bu Karanlıktan Kurtaracağız

Yapılan ziyaretlerin amaçları hakkında da bilgilendirme yapan Tutdere, “Ziyaretlerimizde ki maksadımız bu zor süreçten, pandemi sürecinden büyük bir ekonomik zorluklarla boğuşan esnafımızı, köylümüzü, vatandaşımızı ziyaret etmek. Onların sorunlarını tespit etmek ve bu zor zamanda onlarla birlikte Cumhuriyet Halk Partisi olarak dayanışma içerisinde olduğumuzu ifade etmek, dayanışma duygularımızı onlarla paylaşmaktır.” İfadelerini kullandı.

Besni programı hakkında detaylı bilgi veren Milletvekili Tutdere, “Programımız esnaf gezisiyle başlayacak daha sonra da köy ve belde ziyaretleriyle bu süreci tamamlayacağız. Biz buradan aldığımız izlenimleri, vatandaşlarımızın bizlere aktardıklarını raporlaştıracağız. Yerelde çözülmesi gerekenleri vali ve kaymakama, bakanlıklarda çözülmesi gereken sorunları da ilgili bakanlıklara ve meclis genel kuruluna taşıyarak mecliste takibini yapacağız. Besnililer rahat olsunlar. Adım adım Cumhuriyet Halk Partisi olarak iktidara yaklaşıyoruz, önümüzdeki ilk seçimde hep beraber Türkiye’yi bu karanlıktan kurtarıp halkın iktidarını hep birlikte kuracağız.” şeklinde konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı