Milletvekili Tutdere: Gölbaşı ve Gergerden sonra Kâhta’da yurttaşlarımızı dinleyeceğiz!

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Milletvekili Av.

  • 23 Ağustos 2021
  • Milletvekili Tutdere: Gölbaşı ve Gergerden sonra Kâhta’da yurttaşlarımızı dinleyeceğiz! için yorumlar kapalı
  • 447 kez görüntülendi.
Milletvekili Tutdere: Gölbaşı ve Gergerden sonra Kâhta’da yurttaşlarımızı dinleyeceğiz!

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Milletvekili Av. Abdurrahman Tutdere yaptığı yazılı açıklamayla İl Başkanı, Merkez İlçe Başkanı, İlçe Başkanları ve parti örgütleriyle birlikte Gölbaşı ve Gerger ilçelerindeki gerçekleştirdikleri saha çalışmalarının ardından Kâhta ilçesinde gerçekleştirecekleri saha çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi.

 

KÂHTALI ESNAFIMIZI, STK’LARI VE YURTTAŞLARIMIZI ZİYARET EDECEĞİZ

 

23 Ağustos Pazartesi günü saat 09.30’da partilerinin Kâhta İlçe Başkanlığı’nda parti örgütleriyle buluşacaklarını ve saat 10.00’da basın açıklaması gerçekleştireceklerini ifade eden Tutdere, “İl Başkanımız, Merkez İlçe Başkanımız, İlçe Başkanlarımız ve parti örgütlerimizle birlikte Gölbaşı ve Gerger’de gerçekleştirdiğimiz saha çalışmalarımızda esnafımızın, çiftçilerimizin ve yurttaşlarımızın sorunlarını ilk ağızdan ve yerinde dinleyerek taleplerini aldık. Bu kez saha çalışmalarımızı Kâhta ilçemizde sürdüreceğiz. Kâhta ilçe Başkanlığımızda gerçekleştireceğimiz basın açıklamasının ardından sahaya inecek, Kahtalı esnafımızı, Kahta’da ki STK’ları ve Kâhtalı hemşehrilerimizi ziyaret ederek sorunlarını yerinde ve ilk ağızdan dinleyecek, taleplerini alacağız.” dedi.

 

KÂHTA’NIN SORUNLARINI BİLİYORUZ, ÇÖZÜMÜ İÇİN MÜDACELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Parlamento gündemimde Kâhta ilçesini sık sık gündeme getirdiğini ifade eden Milletvekili Tutdere, “Adıyaman’ımızın mağdur bırakılmış tüm ilçelerinin olduğu gibi en büyük ilçemiz Kahta’nın da sorunlarını defalarca meclis kürsüsüne taşıdık, ülke gündemine taşıdık. Halkımızın sesi olduk, bundan sonra da sesi olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kahta ilçemize ayrı bir parantez açmak gerekiyor diyen Milletvekili Tutdere, “Bir türlü tamamlanamayan Büyükçay Barajı ve Sulamasından, Kahta-Narince yoluna, yıllardır müjdelenen ancak somut adım atılmayan Gölbaşı-Adıyaman-Kahta Hızlı Tren projesinden Kahta 02 Spor’un antrenman tesisi ve stadyum ihtiyacına kadar pek çok sorunu gündeme taşıyarak, iktidara çözüm çağrısında bulunduk. Ancak iktidar Kahta’nın sesini duymamakta direniyor. Bizler her şart altında yurttaşlarımızın en zor zamanında yanında oluyoruz ve bundan sonraki süreçte de aynı şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kâhta’nın sorunlarını biliyoruz, bu sorunları sürekli ülke gündemine taşıyarak çözümü için çalışıyoruz. Sorunların çözümü için aynı kararlılıkla mücadelemizi sürdüreceğiz.”şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı