Miniklerden birbirine destek

Liv Hospital ve Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği özel çocuklar için bir araya geldi.

  • 29 Eylül 2021
  • Miniklerden birbirine destek için yorumlar kapalı
  • 381 kez görüntülendi.
Miniklerden birbirine destek

Liv Hospital ve Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği özel çocuklar için bir araya geldi. Birbirinden eğlenceli ve öğretici atölyelerin yapıldığı etkinlikte çocuklar keyifli zaman geçirdi.

Liv Hospital ve Parıltı Derneği işbirliği ile özel çocuklar yararına düzenlenen etkinlik Kağıthane Belediyesi Başkanı Mevlüt Öztekin, Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği Başkanı Hale Bacakoğlu, Eşbaşkan Neşe Gönül, Liv Hospital Genel Korrdinatörü Meri İstiroti, Monik İpekel, Liv Hospital hekimleri, sanat ve cemiyet hayatının önemli yüzleri, Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği üyeleri ile çocukları, ampute milli yüzücü sporcular ve halktan pek çok katılımcı ile gerçekleşti.  Açılış konuşmasını Liv Hospital Grup Koordinatörü Meri İstiroti’nin yaptığı etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi. Aynı zamanda görme engelli çocuklara destek oldu. 

Eğlenirken öğrendiler

Liv Hospital Vadistanbul terasta gerçekleşen etkinlikte ritim, boyama, masal okuma, cup cake süsleme gibi çocukların eğlenmesi ve öğrenmesi için pek çok atölye kuruldu.  Ritim atölyesinde çocuklar ellerinde legolarla ritim tutarak hem eğlendi hem öğrendi. Boyama atölyelerinde bez çantalara boya ve patates baskısı yapan çocuklar, cup kek atölyesinde kekleri süsleyerek keyifli zaman geçirdi. Boncuk atölyesinde kendilerine kolye, bileklik tasarlayan çocuklar, çocuk diskosu ile de eğlencenin tadını çıkardılar. Etkinlikte görme engelliler yararına kurulan kermeste ürünler sergilenerek satışa sunuldu. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı