Misafirlerinizi kandırabilirsiniz ama İzmirli hemşehrilerimizi kandıramazsınız

Sahadaki çalışmalarını devam ettiren AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Torbalı ve Buca'da gerçekleştirdiği programlarda vatandaşlarla buluştu.

  • 11 Ekim 2021
  • Misafirlerinizi kandırabilirsiniz ama İzmirli hemşehrilerimizi kandıramazsınız için yorumlar kapalı
  • 922 kez görüntülendi.
Misafirlerinizi kandırabilirsiniz ama İzmirli hemşehrilerimizi kandıramazsınız
Sahadaki çalışmalarını devam ettiren AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Torbalı ve Buca'da gerçekleştirdiği programlarda vatandaşlarla buluştu. Programlarına ilk olarak Torbalı Ahmetli Mahallesi'nde başlayan Kaya, burada çiftçilerle bir araya geldi. Daha sonra Buca'ya geçen Kaya, Kozağaç'ta Yiğidolar Derneği'ni ziyaret etti. Mustafa Kemal Mahallesi ve İnönü Mahallesi Muhtarlıklarına da giden Kaya, muhtarlarla istişarelerde bulundu. Gediz Sevgi Yolu'nda esnaf ziyaretleri yapan AK Partili vekil, Buca'daki programlarını partisinin mahalle yönetim kurulu toplantısına katılarak ve ardından taziye ziyaretinde bulunarak tamamladı. 
 
KILIÇDAROĞLU'NUN İZMİR'DE KARŞILAŞTIĞI TEPKİNİN AYNISINI YAŞAMAKTAN KORKTULAR 
 
Gezdiği her yerde vatandaşların CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi ve CHP'li ilçe belediyelerinden yana olan şikayetlerine tanık olan Kaya, İzmirlilerin sabrının tükendiğini belirtti. CHP belediyeciliğinin İzmir'i tükettiğini ifade eden Kaya, vatandaşların yerel yönetimlerden yana olan yoğun şikayetlerinden bunalan CHP'li siyasetçilerin halktan köşe bucak kaçtığını sözlerine ekledi. Bunun son örneğini CHP'li 30 Milletvekilinin İzmir'e gelmesiyle gördüklerini belirten Kaya, "Hepimiz yakından takip ettik. CHP'li 30 Milletvekili, genel merkezlerinin görevlendirmesiyle İzmir'de bir dizi program gerçekleştirmek istedi. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i bir telaş aldı. Gelen misafir milletvekilleri şehrin merkezine girdiğinde büyük bir problemle karşılaşacaklardı. Bunu gördüler ve kendilerince bir önlem aldılar. Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de karşılaştığı tepkinin bir örneğini daha yaşamak istemediler" dedi.
 
SOYER İLE YÜCEL, EDİ İLE BÜDÜ GİBİLER 
 
CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve İl Başkanı Deniz Yücel'in kafa kafaya verip misafir milletvekilleri için formül ürettiğini belirten Kaya, "Baktılar olmayacak, kafa kafaya verip bir formül ürettiler. Zaten bu iki arkadaş Edi ile Büdü gibiler. Kendileri İzmirli hemşehrilerimizden köşe bucak kaçtıkları için, gelen misafirlerini de aynı muameleye tabi tuttular. İzmir'in merkezine giremediler. Ancak şunu net bir şekilde ifade etmek istiyorum, belki misafirlerinizi kandırabilirsiniz ama İzmirli hemşehrilerimizi kandıramazsınız" dedi. 
 
CHP'Lİ YÖNETİCİLER İZMİR'İN GÜNDEMİYLE YÜZLEŞMEKTEN KORKUYOR, ONDAN DOLAYI SOKAKLARDA YOKLAR! 
 
Kendilerinin sürekli sahada olduğunu ve sürekli vatandaşların yerel yönetimlerden yana olan şikayetlerini dinlediklerini hatırlatan Kaya, "İşte biz Buca'dayız, Gediz'deyiz. CHP'li yöneticiler buraya neden gelemiyor? Çünkü gelirlerse burada toplanmayan çöpleri, süpürülmeyen yolları görecekler. Toplanmayan çöplerden dolayı Gediz Sevgi Yolu'nu saran pis kokuyu duyacaklar. İnsanlarımızın önlerini kesip, CHP'li Büyükşehir Belediyesi'nin neden kendilerini toplu taşımada balık istifi gibi seyahat etmek zorunda bıraktığını sorduğunu görecekler. İzmirli hemşehrilerimizin tek gündemi beceriksiz, basiretsiz, vizyonsuz CHP'li yerel yönetimler. Bu gündemle yüzleşmekten korkuyorlar. Ondan dolayı İzmir'in sokaklarında yoklar" şeklinde konuştu. 
 
TEK YAPTIKLARI SAFSATA, BİR ENGELLEME TÜRKÜSÜ TUTTURMUŞ GİDİYORLAR  
 
İzmir'in hali ortadayken CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı ve yöneticilerin safsatadan başka bir şey yapmadığını vurgulayan AK Partili Kaya şunları söyledi, "İzmir'deki trafik sorunu herkese saç baş yolduruyor, nedense bu sorunu bir tek CHP'li yöneticiler görmüyor. Sürekli safsata, sürekli bir gündem değiştirme çabası. İzmir'in ve İzmirli hemşehrilerimizin gerçek gündeminde trafik sorunu var, alt yapısı olmayan bir şehrin yarattığı mağduriyet var, körfez kirliliği var, artık dayanılmaz bir hal alan koku var, yollardaki devasa çukurlar var, toplanmayan çöpler var, CHP'nin beceriksizliği ve vizyonsuzluğu var. CHP'nin gündeminde ise her zaman tutturdukları meşhur bir türkü var. Kendi beceriksizliklerini gizlemek için bir engelleme türküsü tutturmuşlar gidiyorlar. Ancak İzmirli bunu yutmuyor. Ne engellenmiş bir açıklasınlar. Yol yaptın, trafik sorununa çare buldun da engelledik mi! Yeşillik Caddesi'ni istediniz, hemen verildi. Devir alalı iki buçuk sene oldu, bir çivi çaktınız mı? Elinizden tutan mı var, iş yapın, hizmet üretin. Beceriksizliğinize kılıf aramaktan artık vazgeçin. Bu şehirde bir engelleme hadisesi varsa, o da istemezükçü'lerle birlikte yıllardır stadyumların yapımında, Çevre Yolu'nun inşaatında, Konak Tüneli'nde ve daha birçok projede gerçekleştirdiğiniz engellemelerdir. İzmir sizi çok iyi tanıyor"

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı