MMA SMARTIES Ödülleri 11.Kez Verildi

Mobil Pazarlama Derneği MMA (Mobile Marketing Association) tarafından düzenlenen ve bu sene Ece Sükan’ın sunumuyla MMA EMEA Youtube kanalında dün akşam canlı yayınlanan SMARTIES Ödül Töreni online olarak gerçekleşti.

  • 16 Aralık 2021
  • MMA SMARTIES Ödülleri 11.Kez Verildi için yorumlar kapalı
  • 372 kez görüntülendi.
MMA SMARTIES Ödülleri 11.Kez Verildi

Mobil Pazarlama Derneği MMA (Mobile Marketing Association) tarafından düzenlenen ve bu sene Ece Sükan’ın sunumuyla MMA EMEA Youtube kanalında dün akşam canlı yayınlanan SMARTIES Ödül Töreni online olarak gerçekleşti. Marka, ajans ve teknoloji sağlayıcılarının birlikte ortaya koyduğu "MODERN PAZARLAMA" yaklaşımlarını ve bunun sonucunda "MOBİLDE ETKİ YARATMA" konularını ödüllendiren dünyadaki ilk yarışma programı olan SMARTIES, 11.senesinde rekor başvuru sayısına ulaştı . Eti Pazarlama Grup Başkanı Zeynep Dipçin AKDOĞAN Başkanlığında pazarlamanın öncü isimlerinden oluşan Juri üyeleri başarılı kampanyalar arasından mobil yaratıcılığın ‘’En’’lerini seçti.

 

MMA Türkiye SMARTIES Ödül Töreni’nde 4 ana kanal; ‘’Marketing Objectives’’ , ‘Media’’, ‘’Technology’’ , ‘’Business Transformation 2021’’ altında yer alan 25 Kategoriden; toplamda 32 Bronz, 25 Silver , 11 Gold ve 2 Endüstri Ödülü sahipleriyle buluştu. Etkinlik, Juri Başkanı Zeynep Dipçin Akdoğan’ın konuşması ile başladı, MMA Türkiye Smarties Ödül Töreni ve hemen ardından MMA EMEA Ödül Töreni ile devam etti.

 

EMEA BÖLGESİ’NİN 54 ÖDÜLÜNDEN 35’İ TÜRKİYE’DEN!

 

EMEA Bölgesi’nin SMARTIES kazananlarının büyük çoğunluğunun Türkiye’den çıkması dikkat çekti. Toplamda 54 Ödül arasından; 16 Bronz SMARTIES’in 13’ü, 17 Silver SMARTIES’in 14’ü, 20 Gold SMARTIES’in 8’i ve 1 Endüstri Ödülü’nü yerli kampanyalar eve götürmeye hak kazandı ve Türkiye globalde büyük başarı elde etti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı