Motokros Avrupa ve Dünya Şampiyonası’nın “Organizasyon Partneri” oldu!

Kärcher Türkiye Afyon'da düzenlenecek olan Motokros Avrupa ve Dünya Şampiyonası’nın "Organizasyon Partneri" oldu.

  • 03 Eylül 2021
  • Motokros Avrupa ve Dünya Şampiyonası’nın “Organizasyon Partneri” oldu! için yorumlar kapalı
  • 415 kez görüntülendi.
Motokros Avrupa ve Dünya Şampiyonası’nın “Organizasyon Partneri” oldu!

Kärcher Türkiye Afyon'da düzenlenecek olan Motokros Avrupa ve Dünya Şampiyonası’nın "Organizasyon Partneri" oldu. Yarışmaya katılan sporcuların motosikletleri Kärcher basınçlı yıkama makineleri ile bir sonraki etap için temizlenerek hazır hale getirilecek. Yarışları izlemeye gelenler de etkinlik özel indiriminden faydalanarak ihtiyacı olan Kärcher ürünlerine sahip olabilecek. 

Kärcher Türkiye 4 – 8 Eylül tarihleri arasında Afyon'da düzenlenecek olan Motokros Avrupa ve Dünya Şampiyonası'nın "Organizasyon Partneri" oldu. Dünyanın en çok izlenen yarışlarından biri olan Dünya Motokros Şampiyonası’nda yarışan sporcular, 12 farklı alanda yer alan Kärcher basınçlı yıkama makinelerini kullanarak, motosikletlerini yarışmanın ardından kolaylıkla temizleyebilecek. 

Özellikle motokros yarışları esnasında, parkurun özelliklerine göre yoğun bir şekilde toz, kum ve çamura maruz kalan motosikletler, Kärcher basınçlı yıkama makineleri sayesinde zahmetsizce temizlenerek bir sonraki etap için en kısa sürede hazır hale gelecek.

Deneyimleme çadırında etkinliğe özel indirim

Kärcher, organizasyon alanında Profesyonel ve Ev & Bahçe kategorisindeki ürünlerinin deneyimlenmesine de fırsat tanıyacak. Yarışmaları izlemeye gelenler, etkinlik alanında kurulacak olan çadırda Kärcher ürünlerini yakından inceleme ve bilgi alma imkanı yakalayacak. Üstelik Kärcher’ın deneyimleme çadırını ziyaret edenler, etkinlik gününe özel yüzde 15 indirimden de faydalanabilecekler.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı