MP Güçlü Adımlarla İlerliyor

Kazım Sağın tarafından 1987 yılında kurulan Pames A.

  • 24 Ocak 2023
  • MP Güçlü Adımlarla İlerliyor için yorumlar kapalı
  • 202 kez görüntülendi.
MP Güçlü Adımlarla İlerliyor

Kazım Sağın tarafından 1987 yılında kurulan Pames A.Ş, M.P, M.P ONE, M.P CLUB ve alt grup markaları ile bugün 44 bin metrekare kapalı alanda ayakkabı üretiyor. Türkiye’nin en çok satan, sağlam ve güvenilir markası olarak 3.sırada yer alıyor. 

Nişantaşı Gasto’da 2023 Kış sezonunda yer alan modelleri tanıtmak için Pames A.Ş. CEO Yasemin Sağın Görgülü ve CMO Ali Emre Sağın’nın evsahipliğinde bir basın toplantısı düzenlendi. 

AVRUPA’NIN 2. BÜYÜK AYAKKABI ÜRETİCİSİ 

Toplantıda CMO Ali Emre Sağın, ” Avrupa’nın 2. en büyük ayakkabı üreticisiyiz. İç pazarda da en büyük 3 marka arasında yer alıyoruz. Türkiye genelinde 2 bin 500 satış noktasında ve www.mp.com.tr alışveriş sitesiyle geniş kitlere ulaşıyoruz.” bilgilerini iletti. 

7’DEN 70’E HERKESİN TERCİHİ

Yaş veya cinsiyet gibi kavramlardan ziyade doğumdan başlayarak yaşam boyunca rahatlıkla  giyebileceğiniz ayakkabılar üretiyor. 

Bottan sandalete, terlikten, çizmeye kadar her çeşit ayakkabı alternatifi sunuyor. 

Ayakkabı tasarımları ve model çeşitliliği ile global markalarla yarışacak kadar iyi ve güçlü koleksiyonlar tasarlıyor. 

MPONE MARKASI ÇOCUKLARA ÖZEL 

Tamamen çocukların dünyasını yansıtan çocuklara özel MPONE markası bulunuyor.

2023 YILININ TRENDLERİ 

Pames A.Ş. CEO Yasemin Sağın Görgülü ise basın toplantısında ” Sektörde modayı biz belirliyoruz. 2023 yaz moda renklerin de beyaz ve siyah vazgeçilmez olmak üzere, bej , açık kahve, pudra olive ve rose gibi renkler ön planda yer alıyor. Bu yıl sneakers ayakkabılar grubu ağırlıkta. ” diyerek kış koleksiyonunu anlattı. 

AYAKKABISIZ ÇOCUK KALMASIN 

Pames A.Ş Türkiye’de “Ayakkabısız Çoçuk Kalmasın” projesi ile her yıl yurt genelinde binlerce ayakkabı, bot ve çizmeyi ihtiyaç sahibi çocuklarla buluşturuyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı