Murat Dalkılıç’tan Canlı Yayında Dayı’ya Özel Şarkı

Dayı Şov bu hafta ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ve içerik üreticisi Berfu Yenenler’i ağırladı.

  • 06 Kasım 2021
  • Murat Dalkılıç’tan Canlı Yayında Dayı’ya Özel Şarkı için yorumlar kapalı
  • 462 kez görüntülendi.
Murat Dalkılıç’tan Canlı Yayında Dayı’ya Özel Şarkı

Dayı Şov bu hafta ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ve içerik üreticisi Berfu Yenenler’i ağırladı. Dayı ve konuklarının su gibi akan sohbetine eğlenceli şakalar ve bolca müzik eşlik etti. Murat Dalkılıç, Dayı’ya özel bestelediği “Gibisine” isimli şarkısıyla adeta yeni yılın hit şarkısını canlı yayında seyircilerin önünde bestelemiş oldu. Dalkılıç, Dayı’ya müzik kariyerinde menajerlik sözü verdi. Her zamanki samimi tavırlarıyla stüdyoya renk getiren Berfu Yenenler ise, sık sık eşi Eser Yenenler’e takılarak izleyicileri güldürdü. Dayı’nın, ıssız adaya düştüğünde Hindistan cevizi yemeyi mi yoksa eşini yemeyi mi tercih edeceğine dair sorusuna, “Eser beni yer” diyerek yanıt verdi. İnternet dünyasında herkesin ponçiklik peşinde olduğunu söyleyen genç influencer, “Ben sinirleniyorum. Sinirlenince de söylerim. Ne olmuş yani!” dedi.

 

Dayı Şov’un dün gece yayınlanan bölümü müzikle, güzellikle ve sohbetle doldu taştı. Geçen hafta Hülya Avşar’ı ağırlayan Dayı, Dalkılıç’a programın yeni seviyesine uygun derecede ünlü olup olmadığını sorgulayarak takıldı. “Zeynep Bastık, Bensu Soral, Pınar Deniz gibi isimlerin hepsi bugün senden ünlü” diyen Dayı’ya Dalkılıç, “Dünyanın en güzel hissi, boynuz kulağı geçince çok mutlu oluyorsun” yanıtını verdi.  Berfu Yenenler’in de Eser Yenenler’i geçtiğinin ve genç komedyenin geceleri yatağının altına girip ağladığının konuşulması üzerine ise Berfu Yenenler, “Şişko şakası yapmak istemem ama kocam yatağın altına nasıl sığsın?” diyerek izleyicileri güldürdü. 

 

Daha önce Türkiye 4’üncü güzeli seçilen Berfu Yenenler, güzellik yarışmalarındaki gibi eline değnek alarak, Dayı’nın “Dünyada neyi değiştirmek isterdin” şeklindeki sorusunu, “Çocukların uyumasını isterdim. 12 saat aralıksız uyusunlar, uyansınlar, dinç olsunlar. Çocuklar anasının babasının tadını kaçırmasın” şeklinde cevapladı. 

 

“Murat olsa olsa O Ses’e jüri olur”

Murat Dalkılıç, ünlülük seviyesini sorgulamayı sürdüren ve Survivor zamanının gelip gelmediğini soran Dayı’ya, gülerek “Henüz öyle bir şey yok” yanıtını verdi. Yenenler ise, “Murat olsa olsa O Ses’e jüri olur” diyerek Dalkılıç’a sahip çıktı. 

 

“Negatif yorumlar çok fazla koymuyor

Berfu Yenenler, linçlerle nasıl başa çıktığının sorulması üzerine, “Göz önünde olan herkes linç yiyor. Ben bir tık daha fazla linç yiyorum. Herhalde insanlar kendilerinden çok fazla şey görüyorlar. O yakınlık bir yerden sonra negatife dönüyor diye düşünüyorum. Ama ben çok rahat bir insanım. Yakınlarımdan yorum gelmediği sürece bana çok fazla koymuyor açıkçası” yanıtını verdi.

 

“Sinirlenince söylerim. Ne olmuş yani!”

Bunun üzerine Dayı’nın yaptığı, “Buyurun Benim videolarında dövecek gibiydin” yorumu üzerine, “Ben sinirli biriyim. Sinir güzel bir duygu. Kimse sinirini göstermiyor artık. Herkes ponçiklik peşinde. Ben sinirleniyorum gayet, sinirlenince de söylerim. Ne olmuş yani” dedi

 

“Gibisine” şarkısıyla Dayı müzik piyasasına giriyor

Dayı, bu programda Murat Dalkılıç’ı masasına davet etti. Müzik kariyerine giriş yapmak istediğini söyleyen Dayı için Dalkılıç bir şarkı yapmayı kabul etti. “Ah O Gözlerin” ismiyle yola çıkan ikili, canlı yayında Pandami Music’in verdiği ritim üzerine doğaçlama şekilde bir şarkı besteledi. Şarkının ismi, parçanın nakaratında sık sık kullanılması üzerine, Dayı’nın imza sözlerinden “Gibisine” olarak değiştirildi. Murat Dalkılıç Dayı’ya menajerlik sözü verdi. 

 

“Eser beni yer”

Hızlı Sorular bölümünde ise bu hafta Berfu Yenenler soruları cevapladı. Yenenler, “Eser’le birlikte ıssız bir adaya düşseniz tatsız tuzsuz Hindistan cevizi mi yersin, Eser’i mi yersin” sorusuna, “Eser beni yer” diye yanıt vererek herkesi güldürdü.

 

Canlı yayında ücretsiz izlenebiliyor

Dayı Şov, her Cuma akşamı saat 23.00’te GAİN’de yayınlanıyor. Canlı yayında ücretsiz olarak izlenebilen programı, kaçıranlar daha sonrasında Premium üyelikle yine GAİN ekranında diledikleri zaman izleyebiliyor. Okan Bayülgen’den Hülya Avşar’a, Gupse Özay’dan Ecem Erkek’e, bugüne kadar ağırladığı birbirinden “ünlü” ve renkli konuklarıyla Dayı, kendine has mizahı ve delikanlı talk şov tarzıyla giderek daha büyük bir izleyici kitlesine erişiyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı