NBA’nın Renkli ve Eğlenceli Dünyası İstanbul’da Kapılarını Açtı

NBAExhibitionIstanbul Ataşehir, Hupalupa’da açıldı.

  • 07 Kasım 2022
  • NBA’nın Renkli ve Eğlenceli Dünyası İstanbul’da Kapılarını Açtı için yorumlar kapalı
  • 192 kez görüntülendi.
NBA’nın Renkli ve Eğlenceli Dünyası İstanbul’da Kapılarını Açtı

NBAExhibitionIstanbul Ataşehir, Hupalupa’da açıldı.

 

NBA’nın yaşam tarzı, kültürü ve tarihini gözler önüne seren “The NBA Exhibition”, Avrupa’nın önemli şehirlerini kapsayacak turuna başlamadan önce İstanbul’a, Metropol İstanbul Alışveriş Merkezi –  Hupalupa’ya geldi.

 

Larry O’Brien NBA Şampiyonluk Kupası Bu Özel Sergi İçin Türkiye’de!

Ataşehir Metropol İstanbul Alışveriş Merkezi’nde yer alan Hupalupa’nın ev sahipliği yaptığı ve NBA temalı aktivitelerin yanında interaktif deneyimler sunan sergi; ailenin her bireyine seslenecek eğlencelive dinamik etkileşimler içeriyor. ‘The NBA Exhibition’, ziyaretçilere 20 farklı bölümde artırılmış ve sanal gerçeklik tecrübelerinden, NBA temalı basketbol aktivitelerine, Şampiyonluk Kupası ile fotoğraf çekme fırsatından, NBA ‘in en yeni ve dinamik uygulamalarını tanımaya kadar birbirinden renkli içerikler sunuyor.

 

Metropol İstanbul Alışveriş Merkezi –  Hupalupa’dagerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Hupalupa İcra Kurulu Üyesi Merve Timurlenk Şengül; “Hupalupa Expo olarak, son 3 yıldır tüm aile fertlerini hem eğlendiren hem de onlara ilham veren global projeleri değerli ziyaretçilerimizle buluşturuyoruz. Bugün de dünya spor tarihinin en güçlü ligi NBA’in etkileşimli ilk global sergisi, “TheNBA Exhibition”ı ülkemiz adına Hupalupa’daağırlamaktan büyük gurur duyuyoruz. Sadece basketbol severlere değil, tüm ailelere hitap eden sergimiz, umuyoruz ki geleceğin basketbolcularının yeteneklerini keşfetmelerine de olanak tanıyacak. Böylesine zengin bir içeriği bize sunan EEG ve bu projeyi hayata geçirirken yanımızda olan başta ana sponsorumuz The Moouse Bay, Gözalan Grup; mekan sponsorumuz Metropol İstanbul AVM ve destekçilerimiz Fizy, Game Plus ve Life Box’a çok teşekkür ederiz” dedi.

 

 Timurlenk, NBA efsanelerine ait imzalı ayakkabı, forma ve top gibi pek çok orijinal eserin yanında,NBA temalı aktivitelerin ve NBA kriterlerine göre yeteneklerin test edileceği özel alanlarında bu sergide ziyaretçileri beklediğini vurguladı.

 

Toplantıda konuyla ilgili görüşlerini ileten NBA Avrupa ve Orta Doğu Kıdemli Direktörü David Watts ise; “Geçen yıl Polonya’da gerçekleştirdiğimiz ilk NBA sergisinin gördüğü büyük ilgiyi takiben bu etkinliği, Türkiye ve diğer Avrupa ülkelerindeki hayranları ile buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. EEG işbirliği ile yürüttüğümüz bu etkinlik, ziyaretçileri ile 31 Aralık’a kadar İstanbul’da buluşacak. Tüm NBA severleri aileleri ile birlikte bu inanılmaz fırsatı kullanarak NBA kültürünü daha yakından deneyimlemeye davet ediyorum” dedi.

 

Toplantıda söz alan EEG İcra Kurulu Üyesi Selen Tamer Lakay, NBA ile 2 yıl önce hazırlıklara başladıklarını ve yoğun bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirtti. Lakay; “NBA’nın etkileşimli ilk global sergisi olan “The NBA Exhibition” artık İstanbul’da. NBA ile birlikte geliştirmekten keyif aldığımız ve gurur duyduğumuz bu değerli projeyi, Hupalupa’nın deneyimi, enerjisi, ve desteğiyle daha da ileri bir noktaya taşıyacak olmaktan ise apayrı bir heyecan yaşıyoruz. Sporseverleri ve ailece harika vakit geçirmek isteyen herkesi, NBA’nın dinamik ve büyülü dünyasını birbirinden renkli ve eğlenceli aktivitelerle buluşturan “The NBA Exgibition”abekliyoruz” dedi. 

 

50 Parçalık Özel Koleksiyon The NBA Exhibition’da!

“The NBA Exhibition”, aynı zamanda geçmişin ve günümüzün NBA oyuncularına ait, özel olarak seçilmiş 50 parçalık orijinal imzalı objeleri meraklısı ile buluşturuyor. Ziyaretçiler, içeri girdikleri andan itibaren her açıdan NBA’i tecrübe ettikleri bir ortama adım atarak, NBA normlarına uygun olarak yeteneklerini test etme imkanı bulurken, etkileşimli aktivitelerle NBA heyecanına ortak olacaklar.

 

“The NBA Exhibition”, Ulusal Basketbol Birliği (NBA) ile sektörün öncü markalarından HUPALUPA Expo ve EEG işbirliğinde, 31 Aralık’a kadar İstanbul’da ziyarete açık olacak.

 

Resmi sponsorumuz Gözalan Grup, dijital deneyim ortaklarımız Fizy, Game Plus, Life Box ve medya partnerimiz S Sports Plus The NBA Exhibition‘ındestekçileri arasında yer aldı.

 

NBA taraftarları ve ziyaretçiler için, Facebook (NBA Türkiye), Twitter (NBATurkiye) ve Instagram (NBAEurope) üzerinden daha fazla NBA bilgisine ulaşmak mümkün olacak. Ayrıca ziyaretçiler,  S Sport'ta canlı NBA maçlarını takip edebilir ve haberler, güncellemeler, skorlar, istatistikler, programlar, videolar ve daha fazlası için yeniden tasarlanan NBA uygulamasına ve NBAStore.eu'a ulaşabilirler.

 

Açılış saatleri, program güncellemeleri, turne takvimi ve genel bilgiler için TheNBAExhibition.com adresi ziyaret edilebilir.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı