Nesine ve Fenerbahçe’den 10. yılda kol kola birliktelik

Aralıksız 10 yıldır Fenerbahçe ile işbirliğine devam eden Nesine.

  • 09 Eylül 2021
  • Nesine ve Fenerbahçe’den 10. yılda kol kola birliktelik için yorumlar kapalı
  • 444 kez görüntülendi.
Nesine ve Fenerbahçe’den 10. yılda kol kola birliktelik

Aralıksız 10 yıldır Fenerbahçe ile işbirliğine devam eden Nesine.com, 2021/2022 futbol sezonu için Fenerbahçe Spor Kulübü Futbol Takımı’nın forma kol sponsoru oldu.

 

 

Türkiye’nin şans oyunları sektöründeki öncü ve lider markası Nesine.com ile milyonlarca taraftarı, tarihi ve geleceğiyle var olduğu her yerde farkını ortaya koyan Fenerbahçe, aralıksız 10 yıldır süren yol arkadaşlığına devam ediyor. Nesine.com, 2021/2022 futbol sezonu için Fenerbahçe Spor Kulübü Futbol Takımı’nın forma kol sponsoru oldu.  

 

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda gerçekleştirilen imza törenine Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri Burak Ç. Kızılhan ve Nesine.com CEO’su Halit Gülbakanoğlu katıldı. 

 

Geçtiğimiz sezon Nesine.com logolu konçlar ile mücadele eden Fenerbahçe Futbol A Takımı, 2021/2022 sezonunda oynayacağı karşılaşmalarda Nesine.com logolu formaları giyecek. 

 

“İş birliklerimizi uzun soluklu sürdürmeye özen gösteriyoruz”

İmza töreninde konuşan Nesine.com CEO’su Halit Gülbakanoğlu şunları söyledi; “Öncelikle Fenerbahçe gibi çok büyük ve köklü bir kulüple bu yolda yürümekten dolayı çok mutluyuz. 10 yıldır aralıksız olarak Fenerbahçe ile yol arkadaşlığımız devam ediyor. Geçen sene konçlarda yer almıştık, bu sene Fenerbahçe formasında kol sponsoru olarak yer alacağız. Geçtiğimiz yıl yine Fenerbahçe ile birlikte bir eşya piyangosu gerçekleştirdik. Oldukça başarılı bir iş oldu ve kulüp bundan ekstra gelir sağladı. Yine bu sene de aynı organizasyondan gerçekleştirmek istiyoruz. Umarım bu güzel birliktelik uzun yıllar daha devam eder.  Bu sezon formasının kolunda yer aldığımız Fenerbahçe’ye yarıştığı her kulvarda sonsuz başarılar diliyoruz. Türkiye’nin şans oyunları sektöründeki öncü ve lider markasıyız. 6 milyonun üzerinde üyemiz var ve 80 milyona varan ziyaret sayısıyla Türkiye’nin spor kategorisinde en çok ziyaret edilen sitesiyiz. Spordan kazandığımızı başta spor olmak üzere ülkemizin ve toplumun kalkınmasına katkı sağlayacak projelere yönlendiriyoruz. Türk sporuna ve sporseverlere kaynak yaratan projelerde yer almayı önemsiyoruz. Nesine.com olarak spora yapılan yatırımın toplumsal kalkınmanın itici güçlerinden biri olduğuna inanıyor, farklı branşlarda spor faaliyetlerini, kulüplerimizi ve sporcularımızı destekliyoruz. İş birliklerimizi uzun soluklu sürdürmeye özen gösteriyoruz. Önümüzdeki yıllarda da spora olan desteğimiz hız kesmeden devam edecek” dedi. 

 

“Aidiyeti olan, kazan-kazan ilişkisini benimseyen, bir sponsorluktan öte bir yol arkadaşlığı yaptığımız Nesine.com ile aralıksız devam eden iş birliğimizin de tüm spor camiasına örnek olmasını diliyorum.”

Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri Burak Ç. Kızılhan ise, “Türk sporunun en önemli markası ve Türkiye’nin en çok şampiyon olan Kulübü olan Fenerbahçemiz, Türk sporuna çok ciddi katkılar sağlayan Nesine.com ile 10 yıldır aralıksız devam eden bir yol arkadaşlığına sahip. Bu uzun iş birliğimizin, iki markanın bu güzel bağının her iki tarafa da çok büyük değerler kattığını düşünüyorum. Aidiyeti olan, kazan-kazan ilişkisini benimseyen, bir sponsorluktan öte bir yol arkadaşlığı yaptığımız Nesine.com ile aralıksız devam eden iş birliğimizin de tüm spor camiasına örnek olmasını diliyorum. Uzun iş birlikleri camiamızın ve taraftarımızın nezdinde markanın benimsenmesi için de oldukça önemli. Taraftarlarımız aralıksız iş birliğimiz sayesinde Nesine markasını uzun yıllardır benimsiyor. Yeni anlaşmamızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu sene umuyorum Nesine’nin adı Şampiyon takımın formasında yer almış olacak;  Sezon sonunda bu anlamlı işbirliği şampiyonluğumuzla daha da anlam kazanmış olacak!” dedi. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı