Netflix, The Witcher’in anime filmi The Witcher: Nightmare Of The Wolf’un karakter afişlerini paylaştı

The Witcher: Nightmare of the Wolf, 23 Ağustos’ta tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te.

  • 18 Ağustos 2021
  • Netflix, The Witcher’in anime filmi The Witcher: Nightmare Of The Wolf’un karakter afişlerini paylaştı için yorumlar kapalı
  • 627 kez görüntülendi.
Netflix, The Witcher’in anime filmi The Witcher: Nightmare Of The Wolf’un karakter afişlerini paylaştı

The Witcher: Nightmare of the Wolf, 23 Ağustos’ta tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te.

The Witcher‘ın olağanüstü dünyasını daha da genişleten bu anime, hikâyenin başlangıcına dönerek Geralt’ın akıl hocası Vesemir’in maceralarını konu alıyor. Geralt’ın ortaya çıkmasından yıllar önce Vesemir, yoksulluğu ardından bırakmış ve para karşılığında canavar katleden kibirli bir genç Witcher’dır. Ancak yeni ve tuhaf bir canavarın, siyasi karışıklıklar yaşayan bir krallığa dehşet saçmaya başlamasıyla Vesemir kendisini korkutucu bir maceranın içinde bulur ve geçmişindeki sorunlarla yüzleşmek zorunda kalır.

 

Beau DeMayo’nun senaryosunu yazıp yapımcılığını üstlendiği The Witcher: Nightmare of the Wolf’un yürütücü yapımcısı ise The Witcher’ın dizi sorumlusu Lauren Schmidt Hissrich. The Witcher: Nightmare of the Wolf‘un yönetmenliğini de Studio Mir’den Kwang Il Han üstleniyor.

 

KARAKTERLER:

Vesemir: Bir asilzadenin malikanesinde, az para alıp uzun günler çalışan bir hizmetçi olarak büyüdü. Bulunduğu konumdan kurtulmak ve kaderini bulmak için Kıta’yı keşfetmeyi dört gözle bekliyor.

 

Tetra Gilcrest: Kıta’nın ilk büyücülerinin birinin soyundan gelen güçlü bir büyücüdür. Sihrin tüm güzellikleri birbirine bağladığına inanan Tetra, kendisine inananlarla birlikte sihrin kötüye kullanılmaması ve Kıta’daki barışı korumak için çabalar.

 

Lady Zerbs: Kaedwen soyundan gelen Leydi Zerbst, eşini erken yaşta kaybettikten sonra Kral’ın danışma konseyindeki koltuğunu devraldı ve o zamanda beri Kral’ın en güvenilir danışmanlarından biri ve The Witcher’ların şiddetli bir destekçisi haline geldi.

 

Deglan: The Witcher’ların sert savaşçı lideri. Skellige Adaları’nda büyüyen Deglan, öğrencilerine çok sadıktır ve onları korumak için ne gerekiyorsa yapar.

 

Filavandrel: Mavi Dağlar’dan düşmüş bir elf kralı ve Vesemir’in eski bir dostudur. Ayrıca Gümüş Kuleler’in Filavandrel’i olarak da bilinir.

 

Luka Vesemir ile aynı yerde büyüyen, açık sözlü bir Witcher. Hızlı zekası ve tavrı sık sık başını belaya soksa da, düşmanı ne olursa olsun her zaman Witcher kardeşlerinin yanında olmaya hazır.

 

SESLENDİRME KADROSU:

Vesemir                       Murat Sarı

Tetra                           Elif Gizem Aykul

Deglan                         Fatih Özacun

Lady Zerbst                  Canan Sanan

Young Vesemir            Fatih Özkul

Filavandrel                   Fatih Gülnar

Luka                            İlker Güler

 

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı