Nevşehir Belediyesi Tarafından Düzenlenen TYT Deneme Sınavı Hafta Sonu Yapıldı

Nevşehir Belediyesi tarafından hafta sonu Yüksek Öğretim Kurumları sınavı (YKS)’ye girecek öğrenciler için Türkiye geneli deneme sınavı düzenlendi.

  • 24 Ekim 2022
  • Nevşehir Belediyesi Tarafından Düzenlenen TYT Deneme Sınavı Hafta Sonu Yapıldı için yorumlar kapalı
  • 230 kez görüntülendi.
Nevşehir Belediyesi Tarafından Düzenlenen TYT Deneme Sınavı Hafta Sonu Yapıldı

Nevşehir Belediyesi tarafından hafta sonu Yüksek Öğretim Kurumları sınavı (YKS)’ye girecek öğrenciler için Türkiye geneli deneme sınavı düzenlendi. Nevşehir ve ilçelerindeki 10 okulda gerçekleştirilen sınava 1709 öğrenci katıldı.

 

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Türkiye’nin önde gelen yayınevlerinden biri olan 3D Yayınevi işbirliğinde YKS ve LGS sınavlarına hazırlanan öğrenciler için deneme sınavları serisi başladı.

 

Nevşehirli gençlerin kendilerini test etme imkânı bulacağı sınavların ilki hafta sonu gerçekleştirildi. Türkiye geneli düzenlenen ve 81 ilden on binlerce öğrencinin katıldığı sınav Nevşehir il merkezi ve ilçelerde 10 okulda yapıldı.

 

1709 öğrencinin girdiği TYT Deneme Sınavında ilk üç dereceye giren öğrenciler Nevşehir Belediyesi tarafından ödüllendirilecek.

 

TYT Deneme Sınavı Cevap Anahtarları bugün (24 Ekim Pazartesi) saat 20.00’de www.nevsehir.bel.tr adresinde yayınlanacak. Türkiye geneli sıralamalar ve sınav sonuçları ise 31 Ekim 2022 Pazartesi günü saat 14.00’ten itibaren yine www.nevsehir.bel.tr adresinden erişime açılacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı