Nike, Avrupa’da İlk Kez Bir Voleybol Takımı İle İş Birliğine İmza Attı

11 uluslararası şampiyonluk ile Türkiye’nin uluslararası alanda en çok kupa kazanan takımı olan VakıfBank, 2022-23 sezonuyla birlikte tüm maçlarına Nike’ın desteği ile çıkıyor!   Avrupa’da ilk kez bir voleybol takımı ile iş birliği yapan Nike, Dünya ve Avrupa Şampiyonu VakıfBank Kadın Voleybol Takımı ile yeni bir birlikteliğe imza attıklarını müjdelerken, dünyanın pek çok yerinde farklı spor dallarında öne çıkan kadın sporcular ve takımlara verdiği desteği sürdürmeye devam ediyor.

  • 13 Aralık 2022
  • Nike, Avrupa’da İlk Kez Bir Voleybol Takımı İle İş Birliğine İmza Attı için yorumlar kapalı
  • 164 kez görüntülendi.
Nike, Avrupa’da İlk Kez Bir Voleybol Takımı İle İş Birliğine İmza Attı

11 uluslararası şampiyonluk ile Türkiye’nin uluslararası alanda en çok kupa kazanan takımı olan VakıfBank, 2022-23 sezonuyla birlikte tüm maçlarına Nike’ın desteği ile çıkıyor!

 

Avrupa’da ilk kez bir voleybol takımı ile iş birliği yapan Nike, Dünya ve Avrupa Şampiyonu VakıfBank Kadın Voleybol Takımı ile yeni bir birlikteliğe imza attıklarını müjdelerken, dünyanın pek çok yerinde farklı spor dallarında öne çıkan kadın sporcular ve takımlara verdiği desteği sürdürmeye devam ediyor.  

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı’nın klasikleşmiş sarı, beyaz ve siyah renklerinin kullanıldığı koleksiyon, asla pes etmeyen kadın sporculardan ve sporun birleştirici gücünden ilham alınarak yeniden yorumlandı. 

 

İki dünya devinin güçlerini birleştirmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren VakıfBank Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ferkan Merdan, “Nike’ın Avrupa’da iş birliği yaptığı ilk voleybol takımı olmamız bizleri son derece mutlu etti. Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonu takımımız yeni sezonda da ülkemizi gururlandıracak zaferlere imza atmak için mücadele edecek. Bu yolculukta Nike’ın da yanımızda olduğunu bilmek bize güç katacaktır” ifadelerini kullandı. 

 

Kulüpler Dünya Şampiyonası’nda 4 şampiyonluk ile en çok şampiyon olan takım unvanına sahip VakıfBank, 14 Aralık’ta Antalya’da başlayacak turnuvaya Nike ile hazırlanıyor.

 

#OyunBizim mesajıyla görücüye çıkan ve Nike ile yeni şampiyonluklara hazırlanan VakıfBank Kadın Voleybol Takımı taraftar formaları yakında vakifbanksk kanalından satışa sunulacaktır.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı