Niloya ile Eğlenceli Bir Hafta Sonuna Var Mısın?

Türkiye’nin sevilen yerli çizgi film karakteri Niloya, arkadaşları Mete ve Tospik, ‘Sürpriz Yumurta Müzikali’ kapsamında hayranları ile buluşmaya devam ediyor.

  • 26 Kasım 2021
  • Niloya ile Eğlenceli Bir Hafta Sonuna Var Mısın? için yorumlar kapalı
  • 468 kez görüntülendi.
Niloya ile Eğlenceli Bir Hafta Sonuna Var Mısın?

Türkiye’nin sevilen yerli çizgi film karakteri Niloya, arkadaşları Mete ve Tospik, ‘Sürpriz Yumurta Müzikali’ kapsamında hayranları ile buluşmaya devam ediyor. Sevimli kahramanlar 27 Kasım Cumartesi saat 12.00 ve 14.00’da Trump Sahne’de,  28 Kasım Pazar günü saat 13.00’da ise Mall of İstanbul MOİ Sahne’de en yakın dostları ile bir araya gelecek.

 

Her bölümünde birbirinden farklı maceralara yelken açan, hiç bitmeyen merakı ile öğrendikçe mutlu olan Niloya ve arkadaşı Tospik,   ‘Sürpriz Yumurta Müzikali’ ile eğlenceye kaldığı yerden devam ediyor. Kahramanların bu seferki durağı; 27 Kasım Cumartesi saat: 12.00 ve 14.00’da Trump Alışveriş Merkezi Trump Sahne,  28 Kasım Pazar günü saat 13.00’da ise Mall of İstanbul MOİ Sahne olacak.  Sevilen çizgi karakterler sahne şovları, müzikleri ve hikâyeleriyle çocuklara eğlenceli bir hafta sonu yaşatacak.

 

Eğlenceli Bir Maceraya Davet Ediyor

Niloya ve arkadaşı Mete tesadüfen buldukları ve yumurta olduğundan emin oldukları renkli bir sürprizle karşılaşırlar. Buldukları şeyin neyin yumurtası olduğunu bulmak için eğlenceli ve maceralı bir yolculuğa çıkarlar. Günün sonunda ise ummadıkları bir cevap onları beklemektedir. Cevabı öğrenmek isteyenlere keyifli bir 50 dakika sunan Niloya müzikali, herkesi eğlenceye davet ediyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı