Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.

  • 30 Ağustos 2021
  • Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı için yorumlar kapalı
  • 521 kez görüntülendi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “30 Ağustos Zaferi; yok edilmek istenen bir milletin yeniden doğuşunun en önemli göstergesidir” dedi.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Güler mesajında, yokluk içindeki bir milletin ordusuyla bütünleşerek tarih yazdığını söyledi.

 

Başkan Güler mesajında şu ifadelere verdi:

 

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Anadolu’nun ebediyen Türk yurdu olduğunun ve Türk milletinin esarete asla boyun eğmeyeceğinin ilan edildiği 30 Ağustos Zaferi, Türk milletinin ordusuyla bütünleştiği ve vatanı uğruna gözünü kırpmadan canını feda ettiği bir mücadelenin sonucudur.

 

Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan ve Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerini atan Büyük Zafer'in 99. Yıl dönümünü bir kez daha gururla ve sevinçle kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.  

 

Bu zafer, yok edilmek istenen bir milletin yeniden doğuşunun en önemli göstergesidir.

 

Tarihteki tüm zaferlerimiz gibi 30 Ağustos’un arkasında da canlarını feda eden kahramanlarımız vardır.

 

Cumhuriyetimizin kuruluşunu hazırlayan, Millî Mücadeleyi zaferle taçlandıran, milletimize özgürlük kazandıran, bayrağımızın onurla dalgalandığı vatan topraklarını bizlere bırakan kahramanlarımızla ne kadar gurur duysak azdır.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde milletçe kazanılan zaferlerle bize emanet edilen bu vatana gözümüz gibi bakmak ve daha ileriye taşımak hepimizin en önemli sorumluluğudur.

 

Aziz milletimiz, geçmişten aldığı ilhamla, şehitlerimizin bize bıraktığı mukaddes emanetin sorumluluğunun idrakinde, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde, hür ve bağımsız yaşama azim ve kararlılığını ilelebet sürdürecektir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, büyük zaferin yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet, şükran ve rahmetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı