ÖzserNEO’dan Çalışanlarının Hobilerine Destek

ÖzserNEO Sigorta ve Reasürans Brokerliği, çalışanlarının hobilerine destek olarak onların hayallerini gerçekleştiriyor.

  • 06 Eylül 2021
  • ÖzserNEO’dan Çalışanlarının Hobilerine Destek için yorumlar kapalı
  • 443 kez görüntülendi.
ÖzserNEO’dan Çalışanlarının Hobilerine Destek

ÖzserNEO Sigorta ve Reasürans Brokerliği, çalışanlarının hobilerine destek olarak onların hayallerini gerçekleştiriyor.

41 yıllık tecrübesiyle sigorta sektöründe hizmet veren ÖzserNEO Sigorta ve Reasürans Brokerliği, çalışanlarının hobilerine destek olarak, onları ilgi alanlarında yalnız bırakmıyor.   ÖzserNEO bünyesinde Kurumsal Satış Direktörü olarak görev yapan amatör dağcı Ömer Keleş, firmanın sponsorluğunda Türkiye’nin en yüksek noktası olan Ağrı Dağı’na tırmanış gerçekleştirdi. 5 bin 137 metrelik rakımlı Ağrı Dağı, geçtiğimiz Şubat ayında, 6 yılın ardından yeniden tırmanışa açılmıştı.

Yıllardır amatör olarak ilgilendiği dağcılık sporuna çalıştığı firmanın destek vermesinin kendisi için büyük anlamı olduğunu belirten ÖzserNEO Kurumsal Satış Direktörü Ömer Keleş, “Öncelikle bu konuda beni destekleyen ÖzserNEO Yönetim Kurulu’na teşekkür ediyorum. Çalışanlarına böyle destek veren bir firmanın bünyesinde bulunmak benim için büyük bir mutluluk. Uzun yıllardır aklımda Ağrı Dağı’na tırmanış yapma düşüncesi vardı. 6 yıldır güvenlik sebeplerinden ötürü, dağ tırmanışa kapalıydı. Bu yıl Şubat ayında tekrar tırmanışa açıldığı haberini alınca, Ağustos ayında tırmanış yapmak için çalışmalara başladım. Daha önce 3000 – 3500 metre irtifa dağlarda bulundum. Fakat Ağrı Dağı 5000’lik diye tabir edilen irtifadaki ilk denemem olacaktı. Tırmanıştan iki ay önce kondisyon çalışmalarına başladım ve ağustos ayının ilk haftasını Kaçkar Dağları’nda geçirdim.

14 Ağustos sabahı Ağrı’nın Doğu Beyazıt ilçe merkezinde konakladık ve 15 Ağustos sabahı Doğu Beyazıt Çevirme Köyü’ne doğru hareket ettik. Çevirme Köyü’nde (1.800 m) büyük çantaları atlara yükleyip, 3.200 metredeki yeşil kamp diye tabir edilen 1. Kampa doğru yürüyüşe başladık. Birer saatlik aralarla verdiğimiz kısa molalarla 6 saatte 1. Kampa vardık. 16 Ağustos sabahı vücudumuzun yüksek irtifaya uyum sağlaması (aklimatizasyon yapmak) ve Ağrı Dağı zirvesine hazır olması için 4.200 m kampına çıkıp ardından kampımıza geri döndük. İniş çıkış toplamda 5 saat sürdü. 17 Ağustos sabahı 3.200 m kampından tekrar 4.200 m kampına yola çıktık. 18 Ağustos saat 02:00’da zirve tırmanışı için hareket ettik, saat 08:30‘da zirveye ulaştık. Aynı akşam 3200 m kampına geri dönüp geceyi 3200 m kampında geçirdik. 19 Ağustos sabahı Çevirme Köyü’ne inerek tırmanışı tamamladık.

ÖzserNEO’nun sponsorluğunda bu hayalimi gerçekleştirmiş olmak benim için çok mutluluk verici bir olay. Emeği geçen herkese tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı