Samsung 'Try Galaxy' uygulaması, anında Galaxy S23 kullanıcı deneyimini yaşatacak

Samsung, Galaxy akıllı telefon kullanmayanların kendi akıllı telefonları üzerinden Galaxy yeniliklerini ve özelliklerini deneyimleyebilmelerini sağlayan Try Galaxy uygulaması için yeni bir güncelleme yayınladı.

  • 12 Mayıs 2023
  • Samsung 'Try Galaxy' uygulaması, anında Galaxy S23 kullanıcı deneyimini yaşatacak için yorumlar kapalı
  • 146 kez görüntülendi.
Samsung 'Try Galaxy' uygulaması, anında Galaxy S23 kullanıcı deneyimini yaşatacak

Samsung, Galaxy akıllı telefon kullanmayanların kendi akıllı telefonları üzerinden Galaxy yeniliklerini ve özelliklerini deneyimleyebilmelerini sağlayan Try Galaxy uygulaması için yeni bir güncelleme yayınladı. Güncelleme, kullanıcılara ileri teknolojilere sahip yeni Galaxy S23 Serisi ve Samsung’un One UI 5.1 arayüzünü deneyimleme fırsatı sunacak. 

Samsung Electronics, ‘Try Galaxy’ uygulamasının genişletilmiş güncel sürümünü kullanıma sunduğunu duyurdu. Try Galaxy’nin yeni güncellemesi sayesinde, akıllı telefonu Galaxy olmayan kullanıcılar da artık yeni Galaxy S23 Serisi ve One UI 5.1 arayüzün yeni özelliklerini deneme olanağı bulabiliyor. Uygulama, Endonezya Bahasa dili, Çince, İngilizce, Fransızca, Fransızca (Kanada), Almanca, Japonca, Portekizce, İspanyolca, İspanyolca (Meksika), İsveççe ve Vietnamca olmak üzere 14 farklı dil seçeneğine sahipken, aynı zamanda Türkçe dil desteği de bulunduruyor. 

Samsung’un ‘Try Galaxy’ uygulaması kullanıcılara hangi faydaları sunuyor?

2022 yılında kullanıma sunulan ‘Try Galaxy’ uygulaması bugüne kadar 2 milyonun üzerinde indirilme sayısına ulaştı. Uygulamayı indiren kullanıcılar, kullanıma yönelik yönlendirmelerin yanı sıra uygulamanın ana sayfasında Galaxy ikonlarına, widget’larına erişebiliyor ve uygulama içi gezinti yapabiliyor. Kullanıcılar ayrıca, Samsung Galaxy’nin yenilikçi ve özgün özelliklerini de Try Galaxy üzerinden deneme imkanı buluyor. Yeni eklenen özelliklerle iyileştirilen uygulama, yeni Galaxy S23 Serisi ve One UI 5.1 kullanıcı arayüzünün temel özelliklerini bir arada sunuyor. Uygulamada keşfedilebilecek diğer dikkat çeken özellikler ise şöyle:

Güçlü kamera: Kullanıcılar, Samsung Galaxy’nin en gelişmiş kamera sistemiyle neler yapabileceklerini keşfedebiliyor. Nightography özelliği, gerçek anlamda sinematik görüntü deneyimi sunuyor. Dönüştürücü Yapay Zekâ teknolojisiyse en canlı ve net gece görüntülerinin elde edilmesini sağlıyor. Kullanıcılar ayrıca uygulama içinde Photo Remaster gibi fotoğraf düzenleme araçlarını kullanarak, görüntülerin detaylarını otomatik olarak iyileştirebiliyor. 

En iyi performans: Kullanıcılar, Galaxy S23 Serisi’nin üstün performansı nasıl yeniden tanımladığını deneyimleyebiliyor. Uygulama içinde izleyebilecekleri video, Galaxy deneyiminin son teknoloji oyun özelliklerini, optimize mobil platformunu, pil ve ekran gücünü gösteriyor. 

Bağlantılı ekosistem: Kullanıcılar, One UI 5.1 kullanıcı ara yüzünün sunduğu yepyeni dünyaya adım atabiliyor. Kullanıcıların kendi dünyalarını yansıtan kişiselleştirilebilir duvar kâğıtları, ikonlar, mesajlaşma ara yüzleri, arka planlar ve daha fazlasına Try Galaxy üzerinden ulaşılabiliyor. 

Samsung Electronics Mobil Deneyim Marka Pazarlama Grubu Başkan Yardımcısı Sonia Chang, uygulamayla ilgili şunları söyledi: “Yalnızca Samsung Galaxy ekosisteminin sunduğu, kullanım kolaylığına sahip ve kişiselleştirilebilir deneyimleri geliştirmek bize gurur veriyor. Şimdi ‘Try Galaxy’ uygulaması ile Samsung kullanıcısı olmayanlara da en iyi ve en yeni Galaxy deneyimlerini sunuyoruz. Bu gibi yenilik ve deneyimleri önümüzdeki dönemde de kullanıcılarımıza sunmaya kararlılıkla devam edeceğiz.”

QR kod üzerinden indirilebilen uygulama Türkçe dil seçeneği ile kullanıma açıldı. Kullanıcılar, Galaxy’ye geçiş yapmanın sayısız avantajını keşfetmek için trygalaxy adresini ziyaret edebiliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı