Samsung'un Türkiye'de de olan KOBİ'lere özel online mağaza hizmeti 30 ülkeye genişledi

Samsung’un Türkiye’nin de aralarında olduğu KOBİ’lere özel avantajlı B2B online mağaza hizmeti, Almanya’da açılan yeni online mağaza ile 30 ülkeye ulaştı.

  • 06 Nisan 2023
  • Samsung'un Türkiye'de de olan KOBİ'lere özel online mağaza hizmeti 30 ülkeye genişledi için yorumlar kapalı
  • 123 kez görüntülendi.
Samsung'un Türkiye'de de olan KOBİ'lere özel online mağaza hizmeti 30 ülkeye genişledi

Samsung’un Türkiye’nin de aralarında olduğu KOBİ’lere özel avantajlı B2B online mağaza hizmeti, Almanya’da açılan yeni online mağaza ile 30 ülkeye ulaştı.  

Teknoloji devi Samsung’un Almanya’da açtığı yeni B2B (işletmeler arası) mağazasıyla birlikte çevrimiçi “B2B” (işletmeler arası) mağazaları dünya genelinde 30 ülkede hizmet vermeye başladı. Samsung’un çevrimiçi B2B mağazaları, Samsung adresinde KOBİ’lere özel ürün, hizmet ve indirim olanakları sağlarken, işletmeler avantajlı fiyat ve tekliflerden yararlanabiliyor. 

Samsung’un Türkiye’de ilk kez KOBİ’lere yönelik Ekim 2021’de başlattığı online B2B mağazaları, işletmelere taksitli ödeme ve faturalı ödeme gibi çeşitli ödeme seçenekleri de sunuyor. Müşteriler ayrıca, özel kurumsal kampanyalar, toplu alışveriş indirimleri ve teknik destekten faydalanabiliyor. KOBİ’ler, Samsung’un B2B mağazasında KOBİ’lere özel olarak sunduğu; TV, klima, buzdolabı, tablet ve mobil telefon gibi ürünlerin yer aldığı geniş seçenekler üzerinden alışveriş yapabiliyor. 

Samsung’un B2B mağazaları ilk olarak Türkiye, Avustralya, Fransa, İngiltere ve ABD’de açılmıştı

Samsung Electronics, B2B çevrimiçi mağazalarını ilk olarak Ekim 2021’de Avustralya, Fransa, Türkiye, İngiltere ve ABD’de açtı. Samsung, KOBİ’lere yönelik çevrimiçi mağazalarını yalnızca bir buçuk yıl gibi kısa bir sürede Avrupa, Güneydoğu Asya ve Ortadoğu’daki 30 farklı ülkeyi kapsayacak şekilde yaygınlaştırdı. 

Samsung Electronics Başkan Yardımcısı ve D2C Merkezi Başkanı Daniel Kang, KOBİ’lere özel online mağaza hizmeti ile ilgili “B2B online mağazalarımızın yaygınlaşmasında, erişilebilirlik, kolay satın alma süreçleri ve KOBİ’lere özel sunduğumuz ödeme seçenekleri etkili oldu. Çevrimiçi B2B pazarı önemli bir büyüme potansiyeli vadediyor. Samsung olarak, biz de KOBİ müşterilerimize çeşitli avantajlar ve destekler sunmak üzere hizmetlerimizin kapsamını genişletmeye devam edeceğiz.” dedi.

B2B mağazaların yeni üye sayısı, bir yılda yüzde 100 artış gösterdi

Geçtiğimiz yıla göre dünya genelinde çevrimiçi B2B mağazalarına kayıt olan yeni üye sayısı yüzde 100 artarken, buna paralel olarak bu mağazalardaki satışlar da bu yılın Şubat ayından itibaren ikiye katlandı. Samsung Electronics, bu başarı grafiğiyle birlikte önümüzdeki dönemde çevrimiçi B2B perakende faaliyetlerinin kapsamını genişleterek, KOBİ’lere özel daha fazla avantaj ve hizmet sunmayı hedefliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı