SAP Türkiye’ye Bilişim 500’den 5 ödül

Türkiye’de 1.

  • 23 Eylül 2021
  • SAP Türkiye’ye Bilişim 500’den 5 ödül için yorumlar kapalı
  • 512 kez görüntülendi.
SAP Türkiye’ye Bilişim 500’den 5 ödül

Türkiye’de 1.400’un üzerinde şirketin dijitalleşme yolculuğunda en yakın iş ortağı olarak faaliyetlerine devam eden SAP Türkiye, BT Haber tarafından düzenlenen Bilişim 500 araştırmasında aldığı ödüllerine yenilerini ekledi ve 5 kategoride birincilik ödülünün sahibi oldu. SAP Türkiye Genel Müdürü Uğur Candan, değişen dünyada şirketlerin verimliliğini artıran, belirsizlik ortamında esnek ve çevik olmalarını sağlayan çözümler geliştirmeye devam edeceklerini söyledi.

BT Haber tarafından bu yıl 22’ncisi düzenlenen ve bilişim sektörüne yön veren ilk 500 şirketin seçildiği Bilişim 500 araştırmasının sonuçları açıklandı. 20 yıldır araştırma kapsamında ödüller alan kurumsal uygulama ve yazılım alanında dünya lideri SAP, bu yıl da Uluslararası Merkezli Üretici Bölümünde “Yılın Yazılım Kategori Birincisi” ‘Yılın ERP Yazılımı Kategori Birincisi”, "Yılın Danışmanlık Kategori Birincisi”, “Yılın Kurulum/Bakım/Destek Hizmeti Kategorisi Birincisi”, ve “Yılın Hizmet Kategori Birincisi” ödüllerinin sahibi oldu. 

‘Türkiye’de Avrupa’nın en büyük dijital dönüşüm projelerini hayata geçiriyoruz’

Türkiye’de 2013 yılında İnovasyon ve Geliştirme Merkezi kuran ilk global yazılım şirketi olarak bilişim sektörünün gelişmesine de öncülük ettiklerini söyleyen SAP Türkiye Genel Müdürü Uğur Candan aldıkları ödüllerle ilgili şu değerlendirmede bulundu: “Bilişim sektörünün aynası olarak görülen Bilişim 500 Araştırması, kamu ve özel sektör için de önemli bir kaynak. SAP Türkiye olarak uzun yıllardır layık görüldüğümüz ödüller bizim için çok değerli. Başta BT Haber olmak üzere bu araştırmada emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. SAP Türkiye olarak 20 yıldır ülkemizde dijital dönüşümün tam kalbinde yer alıyoruz. Türkiye’de ekosistemimizde yer alan 60’a yakın yerel ve global iş ortağımız ile bölgede önemli ve yenilikçi projelere imza atıyoruz.  Yazılım kategorisinde ödül aldığımız kurumsal kaynak planlamanın (ERP) yanı sıra bulut gibi yeni nesil teknolojilerin Türkiye’de özellikle pandemiyle birlikte çok hızlı geliştiğini ve kullanımının yaygınlaştığını görüyoruz. Türkiye’de hayata geçirdiğimiz projeler Avrupa’nın en önemli dijital dönüşüm projeleri arasında yer alıyor.  Günümüzün değişen iş ihtiyaçlarına paralel olarak geliştirdiğimiz yenilikçi teknolojilerle her ölçekten ve her sektörden kurumun dijitalleşme yolculuğunda yanında yer almaya devam edeceğiz. .” dedi.

Bulut portföyümüzle işletmeleri dünya devi markalara dönüştürüyoruz’

Bilişim 500 araştırmasının sonuçları bulut teknolojilerinin kullanımının da arttığını gösteriyor. Türkiye’deki bulut pazarını yapılandıracak çalışmalara da öncülük ettiklerini söyleyen Uğur Candan, “İçinde bulunduğumuz dijital çağda müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentileri de değişmeye devam ediyor. Bu doğrultuda SAP’nin de ürün portföyü sürekli genişliyor, zenginleşiyor. Türkiye’de de şirketler artık birer akıllı işletmeye dönüşebilmek için bulut teknolojileri, makine öğrenmesi, analitikler, yapay zekâ, nesnelerin interneti gibi çığır açan dijital teknolojilere daha fazla yatırım yapıyor. Kurumların iş süreçlerini kesintisiz yönetebilmeleri için bulut teknolojileri çok kritik bir konumda yer alıyor. 100’den fazla bulut çözümü ile SAP, müşterilerine en geniş bulut portföyünü sunuyor ve dünya genelinde 230 milyona yakın bulut kullanıcısı bulunuyor. Amacımız, bulutun bağlan-kullan kolaylığını Türkiye’deki tüm kurumlara yaşatabilmek.” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı