Seyyare Özbaşlı Tınaz, HSBC Türkiye COO'su olarak atandı

HSBC Türkiye Teknoloji ve Hizmetlerden Sorumlu  Genel Müdür Yardımcılığına 6 Ocak 2023 itibarıyla Seyyare Özbaşlı Tınaz atandı 2018 yılından bu yana HSBC Bank A.

  • 06 Şubat 2023
  • Seyyare Özbaşlı Tınaz, HSBC Türkiye COO'su olarak atandı için yorumlar kapalı
  • 273 kez görüntülendi.
Seyyare Özbaşlı Tınaz, HSBC Türkiye COO'su olarak atandı

HSBC Türkiye Teknoloji ve Hizmetlerden Sorumlu  Genel Müdür Yardımcılığına 6 Ocak 2023 itibarıyla Seyyare Özbaşlı Tınaz atandı

2018 yılından bu yana HSBC Bank A.Ş. (“HSBC Türkiye”) Kurumsal ve Yatırım Bankacılığı İş Yönetimi Direktörü görevini yürüten Seyyare Özbaşlı Tınaz, 6 Ocak 2023  itibarıyla HSBC Türkiye Teknoloji ve Hizmetlerden Sorumlu  Genel Müdür Yardımcısı (COO) olarak atandı.

Seyyare Özbaşlı Tınaz Hakkında

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Seyyare Özbaşlı Tınaz yüksek lisans derecesini Fordham University’de tamamladı. Bankacılık sektöründe 25 yıllık deneyimi bulunan Tınaz, iş hayatına 1998 yılında JPMorgan Chase New York Genel Müdürlüğü’nde Proje Yöneticisi olarak başladı. Aynı kurum bünyesinde 7 yıl çalışan Tınaz, Proje Yönetimi, Stratejik Planlama ve Risk bölümlerinde görev aldı. 2005 yılında Lehman Brothers’a Program Direktörü olarak geçiş yaparak New York ve Londra ofislerinde görev alan Tınaz, Lehman’ın İstanbul ofisinin kurulması aşamasında Lehman Türkiye COO’su olarak İstanbul’a döndü. 

HSBC’ye Kurumsal Bankacılık Kıdemli Program Yöneticisi olarak 2012 yılında katılan Seyyare Özbaşlı Tınaz, HSBC Türkiye COO’su olarak atanmadan önce Kurumsal ve Yatırım Bankacılığı İş Yönetimi Direktörü görevini yürütüyordu.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı