Sigortayeri, Daskmatik ile Türkiye’nin dört bir yanında

Türkiye’nin önde gelen sigorta şirketlerinden ihtiyaca uygun sigorta ürünlerine online ulaştıran Sigortayeri, üç dakika gibi kısa bir sürede DASK yaptırmayı mümkün kılıyor.

  • 18 Ekim 2021
  • Sigortayeri, Daskmatik ile Türkiye’nin dört bir yanında için yorumlar kapalı
  • 413 kez görüntülendi.
Sigortayeri, Daskmatik ile Türkiye’nin dört bir yanında

Türkiye’nin önde gelen sigorta şirketlerinden ihtiyaca uygun sigorta ürünlerine online ulaştıran Sigortayeri, üç dakika gibi kısa bir sürede DASK yaptırmayı mümkün kılıyor.

 

Aktif Bank iştiraki Sigortayeri, 2018 yılında hayata geçirdiği Daskmatik projesiyle üç dakika gibi kısa bir sürede DASK yapılmasını sağlıyor. Ülkemizin köklü elektrik dağıtım şirketlerinin abone merkezlerinde konumlandırdığı kiosk cihazları aracılığıyla hizmet veren Sigortayeri, bugüne dek 150 binin üzerinde kişinin Daskmatik’ler üzerinden DASK poliçesi almasını sağladı.

 

Hem dijital hem de fiziksel olarak DASK yaptırılabiliyor

Konuyla ilgili bilgi veren Sigortayeri Genel Müdürü Ali Gülcan, “Türkiye gibi her an deprem gerçeğiyle yaşadığımız bir ülkede, zorunlu deprem sigortasına insanların daha çabuk ve hızlı ulaşabilmesi önem taşıyor. Buna yönelik geliştirdiğimiz Daskmatik projemizle, 2020 yılı Haziran ayına kadar 32 farklı ilde toplam 167 bin adet DASK poliçesi üretimi yapıldı. Ardından gelen süreçte pandeminin de etkisiyle, SMS ve QR kod aracılığıyla ana platformumuz üzerinden satın alma işleminin tamamlandığı dijital bir yapıya geçtik. Daskmobil adını verdiğimiz bu proje bir yandan devam ederken, bu yıl Temmuz itibarıyla Daskmatik’leri de tekrar devreye aldık. Şu an hem dijital hem de fiziksel olarak müşterilerimize ihtiyaç anında hızlı bir şekilde zorunlu deprem sigortası satın alma imkanı sağlıyoruz” dedi.

 

Daskmatik sayısı 2 bine çıkacak

Ana hedeflerinin daha fazla elektrik dağıtım şirketi ile hizmet vermek olduğunu, bunun yanı sıra müşterilere anında fayda sağlanabilecek sektörlerde de projelerini devreye almak istediklerini vurgulayan Gülcan, “600’ün üzerinde noktada bulunan Daskmatik sayımızı 2022 yılında 2 bine çıkartmayı hedefliyoruz.  Türkiye’nin her noktasında müşterilerimizin zorunlu deprem sigortasına erişimlerini kolaylaştırmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı